Amőbandita Creative Commons License 2008.02.27 0 0 434

Helló csapat!!!!

Olyan régen írtam, h már el is felejtettem milyen jó érzés:)

Heni, sztem nyugodtan menj Raffaihoz, én kétszer is vizsgáztam nála, egyszer nemzetközi 1-ből és teljesen normális volt, uv-n átengedett kb mindenkit. A stílusa fura, emrt nem kedves, hanem flegma, és ettől sokan megijednek, pedig nem kéne. Ja, és a legfontosabb tulajdonsága: szereti látni, ha nem vagy hülye. Szóval amennyire én észrevettem nki vál.bíráskodás vizsgán most jan-ban, azon húzta fel magát, ha vki hülye, nem pedig azon, h nem tudsz vmit. Szóval sztem jobb, mint Saci, akiről nekem az az infóm, h úgy kétdez, h nem érted, mit akar. Ez Raffaival sosem fordult elő, mindig olyat kérdezett, ami nemhogy a könyvben, de a jegyzetben is benne volt:D Egyébként meg nem is biztos, h hozzájuk kerülsz, lehet, h Burián lesz (nem is tudom, Bánrévi szokott-e ebből a részből vizsgáztatni, ő igazi ajándék, tuti jó jegy-vizsga...) Gyak.anyagot majd szerzek, Andi ismer alsóbbéveseket is, előny...

Velem amúgy minden ok, leadtam a diplomamunkát, felvettem az államvizsga-kurzusokat, polgárral kezdek ápr 11 és 25 között vmikor, a pontos időpontot még fel kell venni, vasárnap megyek síelni Ausztriába, jön Feri-Orsi is, és ami durván jó, h Andi is!!!! Egymástól tök külön fizettünk be az útra (egy társasággal megyünk, ugyebár), asszem ez a sors keze:) Nagyon jó vele egyébként, jól elvagyunk, szerencsére diplomamunkaírás közben is tudtunk találkozni, nélküle nagyon szar lett volna két héten keresztül csak írni azt a vackot... Bár nem akarok panaszkodni, két és fél hét alatt könyvtárazással együtt is megvoltam, Andi olyan édes volt, h elolvasta az egészet és lektorálta, úgyh sztem ő az egyetlen ember a földön, aki elejétől a végéig elolvasta (Lábady+akik előtt védenem kell majd vmikor márciusban erre nem lesznek képesek, úgy érzem legalábbis:))

Pénteken lesz nótaest, ott még rendesen szétcsapjuk magunkat, hiányoztok ám nagyon egy-egy ilyen builiról, jó lesz már veletek is csinálni vmit, Heni, veled pl majd tök jól meg fogjuk ünnepelni az új west-balkánban, h sikerült a cv-d!!!!!!

Ori, remélem jól ment a költözés (vagy még tart?), hallom jó volt a party Bordeaxban:) Te egyébként kerek egy évre szerződtél Aix-ba? Szóval csak augusztusban jössz haza? Ha majd itthon leszel, bepótoljuk a tánchiányodat, ok?

Orsinak még küldök egy szurkolást, h meglegyenek az utolsó simítások a diplomamukán, puusz mindenkinek!!!!!!

(Feri, enked csak azért nem írok semmit, mrt ma már beszéltünk telón:))