botsinkai Creative Commons License 2008.02.27 0 0 2905
"- Nem hagy aludni: a reggel 8 még istenes lenne! Munkába viszont 6-kor kell kelnem. Minden hétköznap. Ha mázlim lesz, a kölyköm is a bagoly-bioritmusomat örökli és akkor 10-ig szunya, éjfélig meg hepaj! ;)"

Én is ilyen vagyok, éjfélkor nagyon ritkán alszom el. (Esetleg ha valami őrültség (pl túra, stb) miatt haknalban kelek. :-)

"anyagilag nekem nem hiányzik semmi."

Okos mondás szerint: soknál is több az elég. :-)

"Autóm nincs, de nem is kell, én is felnőttem anélkül. "

Most nekem is fájdalmas kifizetni a 100e ft teljesítményadót. S még azt mondják, hogy a gyereknevelés drága hobbi...

"Az viszont bánt, hogy nincs kire költsem a pénzemet."

Engem az bántana, ha másra kellene költenem. Volt ilyen időszak is, kifizettem a tanulópénzt. :-)

"engem egyvalami idegesít csak, a csend."

Mondom, nem vagyunk egyformák: én a teljes csendet szeretem.

"Büdös: a saját pukizásunk, ürülékünk, izzadságunk sem rózsaillatú."

Az sem kellemes. :-)

"jelentem, nekem nincs olyan hobbim, szenvedélyem, amiről nagy áldozat lenne - a gyerekvállalás miatt - lemondanom. Soha életemben nem érdekelt pl. a hegymászás, a kalandtúrák, az extrém sportok vagy a versenysport."

Jelentem, nekem van és soha nem érdekeltek a gyerekek.

"Szerintem ez annál jelent gondot, akinek van ilyen jellegű kedvtelése. Vagy pl. haknizós, utazgatós a foglalkozása."

Így van. Az 1-2 ajándékba kapott szobanövény is kipusztult, mert van, amikor a lakásba sem lépek be 1-2 hétig. Ilyen helyzetben pedig ne akarjon az ember gyereket. Hát nem is akarok. :-)

Előzmény: gyomnövény (2900)