szanzaveronika Creative Commons License 2008.02.27 0 0 2887

- drága mulatság (első gyerek több milliós beruházás: nagyobb lakás/ház, idétlen autó, hogy beleférjen a babakocsi, szempont lesz, hogy bölcsöde, óvoda, iskola van-e a környéken, lakás "gyerekbiztossá" tétele)

Én is aludtam már olyan lakásban, ahol ha nem is elmebeteg, de

minden esetre fura népek éltek. Éjjel, áramszünet volt, és a házigazda

ötször esett át a berendezésen, amíg visszakapcsolhatta az automatát.

- hangos  

legalább elnyomja a szomszéd részeges üvöltözését..

de ha még akkor is zavar,  feljebb tekered a hangerőt az erősítődön,.. 

Gézu, mondhatod mindenre, hogy van rosszabb, de:

a mi szomszédunk nem üvöltözik részegen, és a mi lakásunk gyerek nélkül nem volt "fura", és nem estünk át semmin áramszünetkor sem. És nyilván nem az akaratunkon és lehetőségeinken kívüli dolgokról kell beszélni, hanem a saját lakásról... Én is akartam olyan lakásban aludni párat, ahol fura népek éltek, az első éjszaka után pánikszerűen menekültem, pedig nem vagyok nyavalygós.

- a szabadidő mint olyan megszűnik, (illetve egy része komoly szervezések árán megmaradhat)

Ezernyi új szabadidős tevékenység elött nyílik meg az út, ahová gyerek nélkül

vagy be sem engednek, vagy ha igen akkor mindenki pedofilnak tekint.

De ha egyszer az ember azokat a dolgokat szereti, amivel eddig töltötte az idejét, akkor miért akarsz rátukmálni más szabadidős tevékenységet? Amúgy hova nem engednek be gyerek nélkül?

Előzmény: Gézoo4 (2884)