Sziasztok!
Ha már így belejöttünk: nekem is 1 hét múlva lesz a szülinapom! :DDD Márc. 3. Tehát várjuk a március negyedikeieket, majd az ötödikeieket, és így tovább. :))) Ez egy újabb kérdést vet föl: Letsmakeanight kivételével van itt valaki, aki nem márciusi? :))) Mert tudjuk, hogy attól, hogy vki nem márciusi, még lehet jó a zenei izlése. :)))
Andij:
Ne aggódj, nekem lett volna lehetőségem, de mégsem éltem vele egészen a Kapcsolat koncert UTÁNIG. Süthetem, arról (is) lemaradtam.
Ki az a hapsi, akinek a nyakában lóg? :))) Nem akarom tudni, mit műveltek! :))))))))))
Letsmakeanight:
"Néni" szigorúan 80 éven túúúúl. Addig meg se halljam. :)))))))))
Szegény BAforever!! Kisebbség lett. :))) Nyugi, majd elmúlik. :)) Ha túl pesszimistának hatok, az azért lehet, mert az vagyok. :))) De kizárólag a szülinapom környékén... :p
Munka: épp 2 között.
Pasi: lásd: Munka.
Gyerek: sosem terveztem, és eddig működött (működik!). :)
Valamit még akartam írni, de kiment a fejemből. Erre szokta mondani a barátnőm, hogy ez már a mész az agyam helyén...! :))))
KÖNYÖRGÖM!!! Mondja valaki, hogy nincs kifestve a szeme!!!
Ez biztosan ő?? Nem csak valami hasonmás? Remélem, hogy az. Elég fura a tekintete. És miféle vegán hord bőrt?? Mármint a sajátján kívül. :)))) Áááhh, félő, hogy ez mégiscsak ő, mert Nathalie Irgumburgum is ott van, bár lehet ő is utánzat, mert pl. ilyen buli volt, vagy "mittomén". Csak csikorog az agyam (tetszetős) megoldásért kutatva. És bocs, a lány nevét nem tudom leírni.
Egész éjjel az új száma ment a fejemben, a "privát rádiómban". Másra nem is emlékszem, de az ő dalára ébredni remek! :))
Jó éjszakát nektek! Az Álommanó hozzon valami jó kis álmot! :)))