AliceCsodaországban Creative Commons License 2008.02.24 0 0 762
Ma manojoe elment késő délután vásárolni, és addig én vigyáztam rá. Hát szó ami szó, tévét néztünk. A minimaxon valami borzalom ment, így inkább továbbkapcsoltam az Animal planetre. Ott meg éppen kígyókat mutattak (imádja a kígyókat, nem vicc), úgyhogy ott ragadtunk Na de utána mutatták, hogy egy kb 6 méterse 1 tonnás krokodil betévedt egy Amasonas melletti luxusüdülő sós vizes medencéjébe, és ezt a nagy bazi állatot kellett onnan kiszedni és elvinni messzire. Iszonyatos nagy dög volt, a narrátor meg krokodilbuzi, mutatták hogyan csalják be egy ketrecbe a dögöt, meg hogyan vonszolják ki a partra, aztán azt is, hogy a narrátor egy fémketrecbe bujva lemerült, hogy alulról nézze hogyan mozog. Közben állandóan lelkendezett, hogy ugye látják, hogy milyen kecsesen mozog, nézzék mekkora a farka, itenem micsoda hátsó lábak, mekkora erős karmok, micsoda úszóhártya stb.

Na a film végén a gyerek azonnal elkezdett beszélni: mama én búvár leszek és meg fogom fogni a HATAAAALMAS krokodilt!!! Aztán azonnal a kanapé melletti terület folyóvá változott, ahonnan állandóan húzta ki a krokodilokat, és mutatta nekem, hogy néééézd mama milyen hatalmas szája van, nééézd mama mekkora lába van, nééézd micsoda úszóhártya stb - én meg sikoltoztam, hogy jujj megharap, jajj kösd le jól a száját, jajj védj meg a hatalmas krokodiltól ... a vége az lett, hogy a kedvemért a pokrócot öszegyűrte, kinevezte kemencének, és az összes krokodilt megsütötte nekem, és együtt megettük.. de még olyanokra is figyelmeztetett, hogy vigyázz mama még forró!!! :-))) Iszonyatosan aranyos volt.
Előzmény: Szilva2 (761)