dolfiazöreg Creative Commons License 2008.02.24 0 0 7567

Tisztelettel köszöntöm a MÁRKATÁRSAKAT! Nem jelentkeztem hogy mit végeztem a kétéves szervizen, onnan az apropó hogy hosszú idő után, bejelentkezett a TOLI! Hát az nekem 23eft-be került. A magyarázat: 5000 km-t mentünk 1 év alatt. Nem kellet szürőket cserélni. "A szervizbe" Más kérdés hogy utánna itthon a Fiam kicserélte. Valami jutányos áron szerezte be az Opelos haverjain keresztül. A Tolinak mondom a sárga lámpával kapcsolatban, ugyan ez a jelenség játszodott le nálam, csak olyankor keményebben bántam vele, majd megálltam, kis szünet után ujra inditottam és nem világitott a lámpa. PÁrszor meg lett ismételve aztán beállt folyamatos világitásra, és kaptam új szelepeket. ÉN azt tanácsolom, ess túl rajta! Úgy is az a vége. Egyébként jó az autó csak sok a hülye az úton, nem usztuk meg a telet hogy belénk ne csuszott volna a "jó ember". Nem komoly csak rosszul eset hogy ennyire nem érdekli a másikat hogy baj történhet, mert megy a jégbordán mint a meszes. No jó utat MINDENKINEK. És szép nyári emléket a Lacsival!