Köszönöm a megjegyzésedet, egy köszönettel egyébként is régóta adósod vagyok: azért, hogy olyan fáradhatatlan türelemmel válaszolod meg ostobábbnál- ostobább kérdéseinket, még akkor is, ha évröl-évre ismétlödöen ugyanazt tesszük is föl.
Nos, a "mit milyen topicba tegyünk?" elég összetett filozófiai kérdés, általános érvényü választ magam sem találtam rá. Az egyetlen növénnyel foglalkozó szaktopicoknak talán az az elönyük, hogy késöbb is vissza lehet keresni valamit,(amit jómagam pl. gyakran megejtek), de próbáld meg ezt egy olyan topikban, mint a "minden téma jöhet.".
Az utóbbinak én személy szerint pl. semmi értelmét nem látom, bár akik oktalan és kötetlen csevegésre vágynak, ám tegyék.
Ez a topic pl. nagyon jó, pont elég konkrétan behatárolt, de azon belül mégis elég tág teret engedö témájú.
Talán azt mondhatnám, hogy ha nagyon specifikus kérdések egy bizonyos növényröl nagyon elszaporodnak, mégpedig a legkülönbözöbb helyeken, akkor érdemes a szaktopicba irányítani öket, azért, mert az adott témában specializálódott topictársak talán ott szaporodnak föl a legmagasabb koncentrációban.
Remélem valamennyire sikerült válaszolnom...
Más: nincs valakinek egy pár elfekvö piros és sárga koktélparadicsommagja? Olyan alacsony, bokros, bötermö fajtára gondolok. Sajnos most vettem észre, hogy éppen ebböl teljesen kimerítettem Zsebi tavaly küldött készleteit.