Sziasztok!
Köszi a képeket, linkeket stb.
~°°~°°~°°~°°~°°~°°~°°~
Eldarion "néni":
(néni=80 éven túl - szerintem :D Még így is néni vagy? Persze az se baj! :D )
Nem, az "ügyes fiú"-t nem rád értettem! :D Nagyon el vagyok veszve, 1000 dolgom van, de amikor csak tudok, jövök. Remélem, túl leszek ezen mielőbb és visszaáll a rend.
~°°~°°~°°~°°~°°~°°~°°~
Andij:
Tudod, ritkán jövök, de akkor nagyon. :) Örülök, hogy tetszett a szövegelése, és egyetértek veled. Csak annyit tennék hozzá, hogy úgy néztem (és nem csak itt, hanem általában), kicsit zavarban van a kamera előtt, nem tud mit kezdeni a kezével, ezért kapaszkodik a gitárjába. Ez fura, hiszen olyan régóta csinálja már, nem is gondolná az ember. Van vele egy interjúm (csak hang, mp3) és olya jól eldadog benne. Amikor korábban olvastam vele egy riportot, azt mondta, hogy "makogni" szokott az interjúk során. Nem hittem el, mert hát olyat is mondott már, hogy nem tud énekelni... De ez az interjú meggyőzött. :D Egy kukkot sem értettem belőle :(
Remélem, sikerül a regisztrációd! Majd írd meg. Persze biztos megírnád úgy is. Hajrá!
~°°~°°~°°~°°~°°~°°~°°~
Robin:
Köszi, ha végre eljutok odáig, az lesz az első dolgom! :)
Oké, engem meggyőztél, hogy dolgozott. De szerintem "dolgozott" is :DD
~°°~°°~°°~°°~°°~°°~°°~
Letsmakeanight és Robin:
Köszi, akkor majd próbálkozom Keith-nél. Bryannel már készvagyok. Nem félreérteni ám! :)))
~°°~°°~°°~°°~°°~°°~°°~
Már járkálok ide pár hete, de még mindig nem értem, miért nevezik ezt szövegszerkesztőnek.
És rém büszkék rá, hogy profin megszerkeszthetem a hozzászólásom, közben meg annyit tud, mint a Jegyzettömb. Ja, nem is! Abba nem lehet képet/linket beszúrni. Persze ide se mindig... :) Próbáltam Explorerrel is, de az csak egy hófehér, teljesen üres lapot jelenít meg.
Jó éjszakát mindenkinek!