Bárhová mennénk, sőt megyünk, de egy dolgot meg kell értenünk, főleg nekem!!!!!!!!!!!!!!Lehet, h másodjára vagyok bebaszva a héten , és mindkettő alkalommal egyedül tettem ezt, de pár dolog akkor is basztat idegileg
egy: miért van az, h az ember próbál egyénit csinálni magyarországon, és az nem kell senkinek????????????????????????????????????????
kettő: miért van az, hogy az ember próbálja nem kiszolgálni a tömeget, és a mai egyénieskedő világban mégis a tömegeknek kellő szarok kellenek mindenkienk?????????
három:miért van az, hogy bár sejthető, hogy van pár száz ember összesen a kibaszott világon, akinek véletlenül tetszhet amit mi teljes szívből csinálubk, mégis kapunk kibaszott tíz tizenöt mailt egy évben, ami rről árulkiodik, és pár bejegyzést a vendégkönyvbe ami dettó....Nem felmagasztalásképp, de hopgy a kurbvaanyámba dolgozzak meggyőződéssel, ha kibaszottul nem kapok visszajelzést, csa esetleg negatív krtitikát.................?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jelenleg azt érzem, hogy két kibaszott ember miatt kell új lemez csinálnunk, és ez a két ember MIGUEL, és OTTÓ, bár 50%ukabn mostanság sokszor kételkedem, és kibazsottul tudhatja, hogy ki nem tudja a kurva telefont felemelni sokszor..................Nagy igazság van a borban, nmeg én is kurvára tudom mi a jó.....Gevcire nem tudom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A passzív olvasókank üzenekm, hogy lehyenk szívesek nem csakolvasni, hanam kommentálkni is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Leszarom, h lusták, de legyenek szívesek velünk kivételt tenni, mert ha jelent nekik vmit a tea, akkor tegyenik is érte.Legalább a kibaszott ujjaikat mozdítsá
k meg, ez nahyon sokat segíthet.....