Blende Creative Commons License 2008.02.21 0 0 3464
Sziasztok!

Akkor a beszámoló szépen sorjában.

Mi fapadossal utaztunk, sikerült elég jó áron jegyet kifogni az easyjetnél.
Odafelé: Budapest-London Luton-Liszabon vissza: Liszabon-Genf-Budapest

Azért variáltam meg mert így érdekesebb is volt és a menetrend/ár sem volt utolsó.
A járatok között volt 6-7 óra így a városba mindenol ki tudtunk menni mégsem volt rizikó, hogy lekéssük a csatlakozást. cca 50e HUF volt két főre az egész.
De járható amit pl. egy barátomnak foglaltam Budapest-Milánó-Porto Wizz ill. Ryan combo.

A megérkezéskor a reptéren ha este jöttök a buszjegyvételezés csak a buszsofőrnél lehetséges ami kicsit drága... A Principéhez a 44-es buszt ajánlanám kb. 15-20 perc a Saldanha megállóig innen kb. 5-10 perc séta. Nem vészes böröndel sem.
Később szerintem érdemes a "zapping" kártyát beszerezni a metróban, automatából. Különböző értékben lehet venni. Ha a legdrágábbat veszed 0.75 EUR bónusz jár rá. Ez egy utazásnak felel meg. Nekünk a 3 napra elég volt. Ez egy papír csipkártya amit metróra ki-be lépéskor használni kell ill. a villamoson felszállásnál.

A hotel:

Negatívumot nem igen tudnék mondani.
A metróépítés kissé felhallatszik a hátsó szobákba is, de max. ha a sok vizet szivattyúzzák a gödörből eső után...
Hétvégén nem dolgoznak de hét közben behozzák...

A hotel tiszta rendes, minden nap takarítanak ha kell ha nem és cserélnek mindent. Itt is dívik, hogy a törölközőből ill. a takaróból hajtogatnak az ágyra mindenfélét a takarítók. Ilyeneket eddig csak afrikában láttam.. :)
Csak érdekesség, hogy a szobák részben felújítottak van pl. LCD TV a falon de a bútorok egy része kb. 20-30 éves. Nem kopottak csak látszik másik évezredben készültek.
Van bútorszéf is ha valaki igényelné.

Aki szereti a repülőket az az erkélyről fotózhat párat... a hotel felett alacsonyan jönnek ugyanis reggelente a leszállók!! Nagy élmény... :)

Néhány fotó:

Hotel Principe bejárat

705 szoba

fürdő

Erkély

TAP A320