pias
2008.02.21
|
|
0 0
83
|
Üdv. Az Előszállási képröl azt hittem, hogy az én fotóm. De ahogyan jobban megnéztem kiderült, nem én fényképeztem. Szerintem Dujvbol kaptam valakitől. Sajnos igy nem tudom, mikor lehetett fényképezve. Mikor kirendelésben voltam, volt egy tolatós menet Paksra. Onnan gépmenet jöttünk volna vissza, de a személy elé raktak előfogatnak bennünket. Egy motor volt csak a vonat. Igy jó kis szerelvény állt össze. Egy M62-es vontatta Bz motor. Ugy emlékszem fényképeztem is, de nem tudom hova lett a fénykép. Ezzel az Előszállásival kevertem össze. De ez nem az. Más. Az előzőekben emlitett sódervágány az miről kapta a nevét?? Az ágyazatrol, vagy más valami volt a névadó. Ma reggel elindultam Dujvba Pszabolcsrol. Egy vasuti átjárónál pirosat kaptunk. Megálltam. Vártuk a vonatot. Mikor feltünt, szembetünt egyböl, hogy ilyenkor Dujvbol nem szokott jönni bhv-s szerelvény. De a mozdonyt is furcsállottam. Remot szergely volt. Mögötte egy gigant s utánuk vagy 6 kocsi. Kiugrottam a kocsibol. Fotómasina s azt hidegzuhany. Az akku nem volt a gépben. Kivettem töltésre, s nem tettem vissza. Igy megörökités nélkül ment el a vonat. Más:: Atomvonatrol kielégitő volt a válasz. . elég az, amit irtatok. köszi. A keresés közben előkerült néhány diakocka. Csillagos gépek is vannak rajta. Tudtok Dujvban fotóboltot, ahol diárol készitenek fényképet. Ha sikerül, akkor megosztom veletek is. Igaz Dujv-i fotó nincs köztük. Ma körülnéztem a régi Rácalmás állomásépülete körül. A 7-es őrház is megvan még. Kicsit romos, de még megvan. Majd feltöltöm a gépre a képeket. Akkor felrakom ide is. |
|