s3girl
2008.02.21
|
|
0 0
3451
|
Egyébként azthiszem h ez a terrárium méret beleférhet. Ha klasszul be is hátterezed!:) Én is félek egyébként a pókoktól!:) Illetve rámtör egy érzés amitől szaladnom kell, főleg ereszkedő pók láttán. Fényképezéssel próbálok közelebb kerülni hozzájuk, de még nemkönnyű. Agyilag tetszenek és nemfélnék tőlük, csak tényleg a fülem mögé jön vmi érzés v nemtom és futnom kell, mind1.:) Mindenesetre a madárpókok terkón belül tetszenek!:) Egyszer egy haver pókja a lábam elé ugrott a kezéből..érdekes mód aztis tűrtem..talán mert akkor voltam ott először, idegen volt a hely. Bezzeg hétvégén ahogy mutatták páromék h mellettem a falon van egy kb félcentis pók, sikítva mentem onnan, főleg h mamája meg egy fogpiszkálóról belógatta elém..igazából már csak akkor van bajom ha egy pók előttem ereszkedik, jáj. Sz'tem ha b.nődben van kitartás akkor a madárpókokkal egy idő után simán megbékélne.:) A gekkók meg szépek és barátságosak.:) Ha lesz majd még vmi kérdésed akkor szivesen válaszolok és biztos vagyok benne h a fórumozók is:) |
Előzmény: muranyi85 (3444)
|
|