Szia. Köszi az együttgondolkodásért. Érdekes ötlet, mert a perkát simán ki tudom küldeni máshol. Az alap ESI-ben is két sztereó kimenet van, tehát a sub-on kinyomott monó orgonát legfeljebb az egyik oldalra panorámáznám, míg a perkát a másikra. Az én turbós ESI-mben viszont további 2 sztereó kimenet is van, a választék zavarbaejtő bősége :-)
Egyenlőre azt nem tudom elképzelni hogy a többi hang figyelésével való vezérlés hogyan nem indítja ismét el a perkát?
Azt hiszem a T és a további Aurora szériáknál már ilyetén perka van.
Az ESI monofónikus üzemmódjai Moog-féleségeket imitálnak, szóval totál monofón vagy minden lenyomásnál ujraindított(retriggerelt), de monofón perkára képes. Polifón üzemmód monofón VCA burkológörbével szerintem ismeretlen a szintetizátoroknál, minek is?
A kapcsolás érdekes megoldás, akár be is lehetne építeni, de a többi ESI-vel való kompatibilitás csökkenne.
Most ugrott be mi lenne a megoldás, ugyebár megvan a TREKII-SSP kapcsolási rajzom. Annak és az igazi A0-28-nak valójában 3 bemenete van: 1 a sima orgonahangé, 2 a vibrátós hangé, 3 a perkáé. :-) Igazán, jó a felvetésed!