Monca Creative Commons License 2008.02.21 0 0 4356

Hehe, szegény malena csak az én HSZ-emre reflektált... nem lep meg, hogy távozol, a stílus is passzol az érkezésedkorihoz...

Kicsit furcsa nekem, hogy néha idetévednek emberek, akik érdeklődőnek tűnnek, de valójában folymatosan támadják a w-ot, a szarba is belekötnek, -semmi konstruktivitás-, sőt személyeskedésig viszik a társalgást, aztán csodálkoznak a válaszokon.....én meg csodálkozom.., hogy ha egy kritikára valaki beírja, hogy jaja, van benne valami, de ennek ezmegez a háttere, azt meg se halljátok, de ha valaki kicsit vehemensebben válaszol, akkor arra meg úgy ugrotok, mintha az életetek múlna rajta...mi a francot vártok tőlünk..mi ide járatjuk a kölkeinket, és hívei vagyunk ennek a...hogyismondjam..szabadértelmezésű szektának, de lehet hogy csak kognitív disszonanciánk van, na és? Neked ne fájjon már...... Nem a te helyed, bár próbáltunk itt néhányan eltekinteni az első benyomástól és komolyan venni téged, de NEM A TE HELYED, ne szúrj ki egy w-közösséggel se lécci, azzal hogy oda viszed a kisfiadat, reméljük megtaláljátok a nektek való, megfelelő, kielégítő stb helyet.

Előzmény: TH3R1 (4355)