r0226 Creative Commons License 2008.02.20 0 0 551
Ha hallgattál volna bölcs maradtál volna.

Ezek mind szövegkörnyezetből kiragadott mondatok, ami így ebben a megfogalmazásodban félre érthető mint a honlapod.

"Csak szerintem, aki mindenhez ért, az nem ért semmihez."

Nem értek mindenhez mert pl a programozáshoz fingom sincs.
Ezek szerint amit csinálok ahoz értek.
És ahoz ,hogy valaki csináljon valamit jól ,miért kellene hozzá egy papírt beszereznie?
Csak úgy barkácsolok ahogy te.

"Lököd itt a süket szöveget a két légkamrás háromrétegű üvegről, de decemberben még 1,1-es üveggel árultad az ikerházad felét. Vagy akkor a jó üveg a vevőidnek nem jár, mert az megdrágítja a kivitelezést?"

Senki nem ir 2 kamrás ablakról megint ferdítessz és az alap árban 1.1-es van ami jóval jobb mint az építési vállalkozóknál. És ezen lehet módosítani az igényeknek megfelelően sőt még + szigetelést is lehetne.
De már megint olyanról írsz amihez fingod sincs, mert egy 0.24es falhoz az 1.1 üveg passzol. Nekem 0.15ös a falam ehez már a 3üveg jár.

"Egyszer azt írod, hogy a szigetelés az elsőrendű szempot a penésszel szemben, aztán meg azt, hogy: "mert hiába a szigetelés ha nem szellőztetnek megfelelően." Akkor most melyik az igaz?"

Egy kis utalást hol írtam ezt?

Te meg végig a szellőztetés elsőrendűségét hirdeted.

"Teszed mindezt úgy, hogy állításod szerint marhára ismered az Aereco szellőzőit. Akkor miért nem kérdezed meg, hogy milyen ablakai vannak, mert az ablakba építhető verzió olcsóbb is, és egyszerűbb is szerelni."

Megint ferdítessz, mert oda is volt még írva mindenképpen egy szakembernek látnia kell. És azért nem résszellőzőt írtam mert cserépkályhája van.

"Az számodra nem érdekes, hogy az Aereconak nincsen "higrosztátos" szellőzője. Higroszabályozású van. Van légbevezető, meg légelvezető mindegyikben van higroszabályozású is. Van higrosztátja is. Csak az nem szellőző. Az a ventilátorok vezérléséhez használt páraérzékelő kapcsoló."

Nem gondoltam ennyire szőrszálhasogató vagy és keresed a fogást rajtam.
Mert úgy nézz ki kifogytál az érvekből és támadást intézel.
Legjobb védekezés a támadás.

"Te mersz engem azzal vádolni, hogy fogyasztókat tévesztek meg, és embereket csapok be??? Áruld el kérlek, hogy ki a f@sz vagy Te, hogy bármilyen fórumon veszed magadnak a bátorságot, és emberek életébe és problémáiba ugatsz bele?"

Én ilyeneket nem állítottam de ez a szöveg téged minősít és talán észre veszed magad mennyire nem áll ez jól neked.

"Mindíg felidegesítenek az ilyen okostojások, akik szakmunkásként dolgoznak, de a neten el tudnak bújni egy nick mögé, és ott eljátszhatják a SZAKÉRTŐT. Rajtam nem találsz fogást érdemi dolgokban, hát kötözködsz ilyen piti hülyeségekkel. Aztán ha valaki melléd áll, akkor sürgősen írsz egy seggnyaló sort, mert végre rólad is szó eshet. Szánalmas vagy.Felajánlottam Neked, hogy hívj fel, találkozzunk és bemutatom az egész rendszert, hogy megérthesd. Nem fogadtad el.
Ha a békejobb nem kell, akkor legyen így. "

Mindenkinek fáj az igazság. Szakmaiban lehet, hogy nem de itt nem is erről volt szó hanem a tvshop jellegű - csak az én termékem, szolgáltatásom jó- szöveg ami a honlapodon van. És ha ezt szová teszik ,indokolják és erre te arrogánsan válaszolgatsz az nem hiszem ,hogy engem minősítene. Ha valaki átlátja a problémát és annak írok valamit az már seggnyalás ? Vagy az bánt, hogy melléd nem állt senki?
Azt beszéltük meg ha megnyilik az üzleted elmegyek de ilyen stílus után ne várd.
Én azt írtam béke van akkor milyen béke jobbot nyujtogatsz nekem, hisz csak vitáztunk nem háborúztunk.

Ilyen mentalitással és fogalom zavarral te vagy szánalmas és még csak nem is vagyok ideges csak sajnálni tudlak.
Nem tudom mi váltotta ki benned ezt a reakciót de nem is érdekel.

"Nagyon régóta próbáltam megértetni Veled normális hangnemben, hogy olyasmiről beszélsz, amihez nem értesz. Többször nem mondom el."

Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű.

Relax.....
Ajánlom neked a Thi-Chi vagy egy jóga DVD-t.
De már vedd meg nem adom kölcsön.
Előzmény: Civilkontroll (547)