Szia!
Kivi dolgozik, megkért válaszoljak a kérdéseidre :))))
Megjegyzem ügyesen szervezgetitek a dolgokat, szépen haladtok! ;)
A létszám már nálunk is kezd kikristályosodni.
Az éttermet már le is foglalóztuk, nem titok :) Rozmaring Étterem III. kerületben a Tímár utcai hévmegálló mellett van a Dunaparton. Nagyon szimpi minden, a hely - szupi -, az ott dolgozó emberek... szóval minden nagyon bejött Kivinek és nekem.
Lényegében megláttuk és már máshova el sem akartunk menni.
Kicsit rizikós volt, mert már volt a mi napunkra érdeklődő, de most már a miénk! :)))))
Ma hívtam a Glamour Ruhaszalont az Oktogontól nincs messze - Kivi ruhája elkészült ;) (Amúgy egész ember kinézete van ám öltönyben :D szuper jól néz ki...)
Pénteken mehetünk is a ruháért és akkor lesz a főpróba - inggel, meg mindennel. Szerintem az Ő ruhájával is szerencsénk volt 32eFt lett az öltöny - és még lesz majd mellénye és nyakkendője is, ezeket majd külön vesszük meg.
Hát a meghívó még nekünk is hátra van és a gyűrűk kiválasztása is - de szerintem még nem vagyunk elkésve. Személy szerint március közepe felé már elkezdeném a meghívókat szétosztani, de majd meglátjuk hogyan készülünk el vele. A gyűrűkre egy hónapnál több időt kell szánni - sajnos.
Csapattársaim jártak úgy, hogy olyan gyűrűt választottak, ami nem volt a méretükben. Három hetet mondtak nekik és több, mint egy hónap múlva készült el a gyűrű - balhé árán. Erre figyelni kell, inkább előbb legyenek meg.
Ja, a cukit is ki kell még választanunk :) ez a legjobb része. Egyben már voltunk, vettünk háromféle tortából szeleteket és kostóltunk :D de még megyünk majd másikba is.
Sminkes és fodrász nekem is van - bár én még sosem voltam eddig náluk, viszont olyan ember ajánlotta, akiben bízom.