De Tudod mit? Ne hagyjuk abba.
Neked mindíg van egy két észrevételed, Te mindíg mindenre azonnal tudod a bölcsek kövét, hiszen Te írtad:
"Én megmerem kockáztatni ezeket mind ismerem és tudom őket alkalmazni hisz a tervezéstől a kulcsrakész állapotig mindent én csinálok még a megfelelő szellőztetést (aerecot használom én is) is nehogy a lusta tulaj miatt problémák legyenek( mert hiába a szigetelés ha nem szellőztetnek megfelelően)."
Csak szerintem, aki mindenhez ért, az nem ért semmihez.
Próbáltam ezt már valahol finomabban is megfogalmazni. Áruld el nekem, hogy mitől vagy Te ekkora szakértő? Ha azt vesszük alapul, elvégeztél egy középiskolát (és csak remélni merem, hogy valami építőipari végzettséget szereztél az Ihászban, és nem kozmetikusit...) aztán most házakat építgetsz. Ahogy írod, Te csinálsz mindent. Tehát barkácsolsz.
Lököd itt a süket szöveget a két légkamrás háromrétegű üvegről, de decemberben még 1,1-es üveggel árultad az ikerházad felét. Vagy akkor a jó üveg a vevőidnek nem jár, mert az megdrágítja a kivitelezést?
Egyszer azt írod, hogy a szigetelés az elsőrendű szempot a penésszel szemben, aztán meg azt, hogy: "mert hiába a szigetelés ha nem szellőztetnek megfelelően." Akkor most melyik az igaz?
Valaki érdeklődik a penészedéssel kapcsolatban itt a topicban, Te meg azt válaszolod neki, hogy:
"Vagy ha van barkács vénád akkor vegyél aereco higrosztátos szellőzőt ( 15eft körül) és minden szobába beszerelsz egyet. Falat kell vésni vagy fúrni 100-as átmérőben.:-)))
Teszed mindezt úgy, hogy állításod szerint marhára ismered az Aereco szellőzőit. Akkor miért nem kérdezed meg, hogy milyen ablakai vannak, mert az ablakba építhető verzió olcsóbb is, és egyszerűbb is szerelni.
Miért nem kérdezed meg, hogy hányan laknak abban a mekkora lakásban, mert azaz ami igazából befolyásolja, hogy mennyi egy lakás szellőző levegő igénye.
A fürdőt és a konyhát, a két olyan helyiséget ahol rövid idő alatt nagy mennyiségű pára keletkezik szóba sem hozod.
Nem kérdezed meg, hogy van-e központi szellőző strang a lakásban és van- e konyhai elszívója, hiszen ezek jelentősen befolyásolják egy rendszer működését.
Arról fogadok, hogy még csak nem is hallottál, hogy a levegőt, ha kell, ki is lehet megfelelően vezérelten vezetni a lakásból?
Az számodra nem érdekes, hogy az Aereconak nincsen "higrosztátos" szellőzője. Higroszabályozású van. Van légbevezető, meg légelvezető mindegyikben van higroszabályozású is. Van higrosztátja is. Csak az nem szellőző. Az a ventilátorok vezérléséhez használt páraérzékelő kapcsoló.
De hát ezeket a dolgokat neked, az építőipari Istennek nem is kell tudnod, hiszen Te mindenhez értesz!!
Egy mondattal elintézed és sz@rsz bele, hogy mi lesz vele. Te király vagy, megteheted.
Te mersz engem azzal vádolni, hogy fogyasztókat tévesztek meg, és embereket csapok be??? Áruld el kérlek, hogy ki a f@sz vagy Te, hogy bármilyen fórumon veszed magadnak a bátorságot, és emberek életébe és problémáiba ugatsz bele?
Majd Te segítesz átírni a honlapom szövegét.... Megígérem, hogy még segédmunkásnak sem vennélek fel a beépítőim mellé. Nem azért, mert haragszom, hanem azért, mert magamat féltem. Az okoskodásoddal egy óra alatt elintéznéd, hogy kicsontozzanak. Nem szeretnék bekerülni a híradóba.
Ne kérdezd meg. Igen, nagyon berágtam.
Mindíg felidegesítenek az ilyen okostojások, akik szakmunkásként dolgoznak, de a neten el tudnak bújni egy nick mögé, és ott eljátszhatják a SZAKÉRTŐT. Rajtam nem találsz fogást érdemi dolgokban, hát kötözködsz ilyen piti hülyeségekkel. Aztán ha valaki melléd áll, akkor sürgősen írsz egy seggnyaló sort, mert végre rólad is szó eshet. Szánalmas vagy.Felajánlottam Neked, hogy hívj fel, találkozzunk és bemutatom az egész rendszert, hogy megérthesd. Nem fogadtad el.
Ha a békejobb nem kell, akkor legyen így.
Nagyon régóta próbáltam megértetni Veled normális hangnemben, hogy olyasmiről beszélsz, amihez nem értesz. Többször nem mondom el.