Nagyon szívesen.. :))
Amit írtam azt komolyan is gondolom. Én sem ma kezdtem Fiatos pályafutásomat. A Grande az 5.-ik "új" Fiat a háznál, de összesen 9 db volt. Na jó egy kicsit nagyítottam, mert ebben benne van megboldogult KisPókom is.. :))))
Az újak közül egyiket sem adtam el 100e km alatt...sőt inkább 150e. A legutóbbi PII-t 240e km-el dobtam piacra. De soha egyik sem hagyott sehol.. igazából nem is volt gondom sosem velük.
A Grande-t 2007 Jún. óta gyűröm, most kb 37e km van benne, de már látom, hogy ez sem volt rossz vétel, mégha a hibáit figyelembe is veszem. PL: spricni, lasabb melegedés (MJet) hátsó ajtó zörgés...stb..de ezeket már olvashattad odaát.
Ha valaki gondolkodik a MJet motorokon, ne tétovázzon, nagyon faxa kis motor. Éppen a múlt hét végén szúrtam be a GP topikon a BC állását. Kb: 2300km megtétele után, volt az átlag fogyi éppen 5,0 l/100km...asszem ez nem túl sok.
Az enyém 75Le MJet + Küberl box :)))) (megy mint állat)
Ha van valakinek kérdése, ne tartsa magában...akár itt akár a Grande topikban...Az ottani topiklakók szívesen látják az érdeklődő márkatársakat...
üdv: Csaba