Sziasztok!
Hiányoztatok! :( De végre itt vagyok!!! :)) Jól le vagyok maradva, azt se tudom, hol kezdjem a válaszokat. Örülök, hogy tetszettek a képek, ti is jókat adtatok be a közösbe. :)
~°°~°°~°°~°°~°°~°°~°°~
Eldarion:
Köszi! A "Tears are not enough"-ot ismerem!!! Az naaaagyon jóóó!! Ügyes fiú! ;) Azt esetleg tudod, kivel írta? De azért jó, hogy mondtad a Youtube-ot, mert megtaláltam azt a verziót is, amit eddig nem hallottam, amit CSAK ő énekel a Live Aiden (furán néz ki így leírva, de elméletileg így helyes...) 1985-ben. Tényleg cuki mindegyiken!
~°°~°°~°°~°°~°°~°°~°°~
Bluebrill:
Szerintem ezen a képen is vöröses, és (én, és úgy látszik, csakis én) remélem, nem nőtte ki :))) Amúgy meg közel fél évszázados szegényke, nincs kizárva a hajfestés sem... Ez a kép is nagyon jó!
Hol van B. londoni háza? Melyik képen?
Az új dalok nálam sem arattak átütő sikert, kivéve azt a bizonyosat, ami már első helyezett a belga listán. :) Az "szerelem volt első hallásra". :)
Még azt is el tudom képzelni, hogy ő "szivárogtatta" ki ezeket a kis dalrészleteket, hogy elterelje a figyelmet, hátha sikerül hamarabb a boltokba juttatni a lemezt, mint az internetre.
~°°~°°~°°~°°~°°~°°~°°~
Andij:
Örülök, hogy te is segítesz lefogni! Szaporodik a kis csapat! :))))) Mostmár csak el kéne csípni valahol. :)))) De nem folytatom a poénkodást, még valaki rámküldi a zsarukat. :D
Köszi a csokitippet, sajnos a rászokáson már túlvagyok. Ki az a csaj a Myspace-en? Szőke?
Ha megadsz egy e-mail-címet (illetve a többiek is), én szívesen postázom a dalokat. De ne csalódj, nincsenek meg végig, így rakták ki a netre.
Hawaii-ra én is szívesen elmennék, ha ott van, ha nincs. Mármint Bryan, nem a sziget. :) Úgy tudom, az utóbbi állandó ott. :)
~°°~°°~°°~°°~°°~°°~°°~
Robin:
Szerintem is lehetne egy kicsit kevésbé "csontos", de nem sokkal. Azon a képen inkább a feje vörös. :)) És cuki a szempillája. Jó kép.
Keith Myspace-ére ki juthat be? Csak egy szűk réteg vagy bárki?
Szóval Bryant lehet "provokálni", hogy megszólaljon a saját csetén? Ez hasznos infó lehet azoknak a szerencséseknek, akik megfordulhatnak ott. :D
~°°~°°~°°~°°~°°~°°~°°~
BAforever:
Én mindig úgy tudtam, hogy vörös, és akiket ismerek, azok szerint is az. Passz. Ha megnézed azt a sárga pólós kamaszkori képét, ott is látszik, és akkor még nem hiszem, hogy festette a haját. Kb. világosnarancssárga. :)) Talán ráfoghatjuk, hogy szőkés, de akkor is a vöröses fajta. Olyasmi, mintha a sötétszőke v. világosbarna lenne vörösítve, nem a normál barna. (2427-es hozzászólás) Vagy ugyanott a cicás képen is látszik, meg ahol a gitárjára könyököl. Szerintem. Végülis mindegy. Szeretjük akkor is, ha kopasz lesz. :) De inkább nem legyen :)
~°°~°°~°°~°°~°°~°°~°°~
Bryan kitett a honlapjára egy 53 másodperces kis szövegelést FLV formátumban. Most egész érthetően beszél, még én is megértettem, pedig sosem szoktam. Kb. arról szól, hogy hallgasd meg az új számát, és hogy ha szerencsés vagy, a te környékeden is fellép, nyerhetsz belépőt. Alatta van 11 zászló, ha ott a tiéd is (hát, sajnos nincs!!!!!!!!!!!!!!!) katt rá és regelj.
Ha nem baj, adnék egy tippet: minden, ami kijön a hangszórón és a monitoron, rajta van a gépen. :) Tehát, ha meghallgatsz egy számot, megnézel egy videót, egy képet... De úgy rémlik, írtam már erről, úgyhogy nem ragozom.
Robin, bejelöhetlek a Myspace-en? És a többiek is érdekelnének.
Találtam egy 1024x768-as háttérképet egy olasz oldalon, de Eldarion részben megelőzött egy nagyon hasonlóval. Ezek a ... olaszok megfordították a képet, írtak is rá, ha tükrözném (-nk), akkor meg azért néze ki furán. Az összes szeplője jól kivehető! Cuki! Ki akarja megszámolni? :) Nekem úgy tűnik, itt is vöröses a haja, különösen jól látszik a tövénél. Vagy csak a szemem káprázik folyton? :) Maga a kép nekem annyira nem jön be, de ritka az ilyen nagy róla. Ezért is nem töltöm ide föl, mert sajnos minden képet lekicsinyít. Miért??? Azért most is hoztam párat, mert ezek az olaszok nem akarták, hogy nekem is meglegyen. Agyafúrt egy népség. :))) De engem sem kell félteni :D Tudok a "Print Screen"-ről a billentyűzeten, de az némi minőségromlással jár és azt nem szeretem, csak ha végképp nincs más megoldás. De mindig van :)))))
Itt a kép.Az utolsó képet máshol találtam.
Ebből az adagból a 11-es (11? Ez tök jó! És tiszta véletlen!) jön be leginkább, de a 2. is jó. Keith aranyos a 12-esen.
Mára ennyi, jól bepótoltam mindent, remélem.
Jó éjt mindenkinek!