:))))
Trico, mintha az enyéimről írnál:)
Utolsó igazán attraktív cselekedetük az volt, mikor a kozmetikai asztal összes kerekéről leették a műanyagot és békésen egymás hegyén-hátán aludtak rajta. Én felejtettem kint...
Mai napig gyomlálnak, napozó-teraszt építenek és minden vizet kipancsolnak:)) Nem haragszom, csak ha különös érzékkel a kedvenc pólómat, nadrágomat lopják el a szárítóról. Pedig az is felköltözött a felső teraszra, de légiakrobatának sem utolsók. Kilincs, rigli, akasztó, retesz nem jelent akadályt, kulcsot is próbálgatják forgatni, ha bennehagyom a zárban. Viszont együtt lenni velük, játszani, vízparton pancsolni feledteti összes "segítő" megnyilvánulásukat.
Egyébként a 25 év alatt megfigyeltem, hogy pusztán másolják amit én csinálok, csak nem jó a kivitelezés. Ha söpröm az udvart és kint hagyom a seprűt, számtalanszor megfigyeltem, hogy addig fogja újra a nyelét míg a vége söpörni kezd, és boldogan huzigálja az udvarban valamelyik, csak hát a "kolléga" el akarja lopni, ebből játék kerekedik, a söprű pedig hősi halottá válik:))