Johhn Creative Commons License 2008.02.17 0 0 668
Hú, mennyi sok szép nagy kutyus!
Brúnó nagyon csinos a foltjaival, Vader nagyúrnak pedig úgy tűnik sikerült tökéletes nevet találnotok.
Mondjuk a berni pásztort nem irigylem, de ha egyszer Darti felnő, lehet, hogy kicsit jobb lesz a helyzet, nem fog majd annyi energiát pazarolni mindennek az elfoglalására. (Vagy inkább még többet?)
Úgy emlékszem volt itt aki rögzítette a vizestálat, hogy ne pacsálja ki belőle a vizet. Nálunk a földbe le van ásva egy gyerekhomokozó és mindig van benne víz, (persze most éppen valószínüleg csak jég) biztosításképpen. Mert a mieink a csapból szeretnek inni, ha muszály, jöhet a vizestál, de a bernáthegyi egyből összenyálazza és akkor már rá se néznek. Kiönteni meg nem annyira a kutyák, inkább a gyerekek szokták, de akkor is ott van a "pocsolya" biztos-ami biztos.
Ja és a napozóágynál szerintem sincs jobb hely, bár nekem volt egy kanom, aki csak akkor feküdt bele, ha én már benne voltam, párnának...
Feketepanda csodaszépek a képek, landseert ügyben ezt nagyjából én is így gondoltam, de mi a helyzet az USAval? Ott nincs landseer, vagy van csak éppen így hívják a ff fundit is?