vekahet Creative Commons License 2008.02.15 0 0 6678
Üdv a fórum olvasóinak!Én idáig "csak" olvasója voltam a fórumnak, de most úgy érzem hogy az örömömet meg kell osztanom. A történet a következő.Január 1.-én hajnalban mikor mindenki az újévet köszöntötte, valami barom egy kisebb rakétát lőtt be az épületbe ahol a zenekarunk próbaterme VOLT. Talán mondanom sem kell hogy mi lett a végeredmény.Közel 20 millió forintnyi kár az épületben, és természetesen a zenekari cuccokban.Számítógép, erősítők, mikrofonok, kongák, hangfalak, és egy TREP leslie.Érdekes módon a leslie nem égett el teljesen, de az iszonyatos hő hatására minden műanyag rész elolvadt, beleértve a potikat, a lábkapcsolót, és természetesen tönkrement az egész elektronika, a külső műbőr borításról nem is beszélve.Kétségbeesésembe egy jó ismerősömhöz fordultam segítségért, akinek a neve minden "hammondos" -nak ismerősen hangzik.Tambi volt az aki azonnal felhívta Harangozó Misit és "beajánlott"nála.Azóta megtörtént a csoda.Elkészült a leslie-m,  tökéletesen működik hála Tambinak, és Harangozó Misinek, aki szerintem nem ismeri a lehetetlen szót.Köszönöm!