hipertrófia
2008.02.15
|
|
0 0
420
|
Hello! Apám vett egyet 100 érvet felsoroltam neki,h miért nem működik miért átbaszás, de nem hitt nekem. Diplomás személyi edző vagyok biológiát, anatómiát, táplálkozás tudomány elég erősen vettük. Ovosi tankönyvekből tanultuk néha a minket érintő dolgokat. De még ezekután is kétségbevonta a tudásomat mert én alapból minden ilyen varázsgép ellen vagyok. Mert ott a kérdés ha tényleg használ miért nem kaptak érte Nobel-díjat? Egy ilyen felfedezés után sztem kijárna ha tényleg használna. Amúgy megcsináltam azt, hogy egy vizes törölközőre rá a csuklópánt a másik fele a vízbe ment. És mit látok hát tényleg koszos lett a víz:D De még ekkor is kételkedett atyám mivel hát ő az idősebb, ő az okosabb, neki van több élettapasztalata és ráadásul ha már megvette akkor nem fogja bevallani,h értelmetlen dologra költötte a pénzét. Megcsináltam vele a törcsi tesztet elötte,h lássa ő is. A saját szemének már hinni-e kellett. Után egyből felhívta az eladókat akik csak hebegtek-habogtak nem tudtak mit mondani. De én ennek ellenére vegye meg mindenki aki annyira észlény,h lusta mozogni rendesen enni és gépektől, kapszulától várja a csodát! |
|