Szakszer Kft. Creative Commons License 2008.02.15 0 0 432
Tisztelt Fórumosok!

Engedjék meg, hogy megdöbbenésem után, tudassam Önökkel: Én soha ez idáig nem regisztráltam ezen a fórumon. Ezen kívül el kell, hogy mondjam életemben eddig még soha nem publikáltam álnéven, sem pedig névtelenül. A véleményemet mindig is vállaltam, őszintén. Nem értem, hogy „no comment” milyen meggondolásból rakta ki a az én nevemet a „KOPI” név alatt író személy nevéből, azért sem, mert engem SZAKONYI ISTVÁNNAK hívnak. Ezen kívül bátran meg lehet kérdezni a fent említett miskolci, pásztói ügyek tulajdonosait, hogy felkérésük ellenére sem vállaltam azt, hogy véleményezzem más munkáját!!! Amit a fent említett munkákkal kapcsolatban tettem az volt, hogy az ATMOS cég gépkönyvébe berajzoltam azt a bekötési formát, amit az ATMOS egyébként 1932 óta javasol. Egyéb iránt tudnám javasolni némely  fórumozónak, próbáljon magába szállni és eldönteni: az, amit a Szakszerrel cselekedett, az etikus volt e? Ezek után személyesen fogok reagálni a fórumban felmerült kérdésekre, hogy ne tévesszenek össze más személlyel. Különös tekintettel a tényre, hogy szakszer néven az én tudomásom és engedélyemmel ez idáig senki nem regisztrált! Ezt a feltételezést kategorikusan visszautasítom!

Tisztelettel: Szakonyi István, a Szakszer Kft. ügyvezetője.