benom Creative Commons License 2008.02.15 0 0 552

abban, hogy nem tudnak utananezni/kerdezni a bankszamla tortenetednek, v barminek, ami azzal kapcsolatos, sztem tevedsz. a mar emlitett beszelgetesen a batyammal errol is volt szo. 1 baratnak azert nem adtak meg hosszu ideig a vizumot, mert "ugyeskedett"...

valoszinuleg hallottal mar a human outsourcingrol, amikor 1 HR ceg kolcsonad alkalmazottakat 1 masik cegnek. ezeket a szerzodeseket altalaban fel vagy 1 evre kotik, de tulajdonkeppen minden teljesen olyan, mintha "teljes jogu" alkalmazott lennel. a ceg, akinek dolgozom, tobbezer ien szerzodeses partnert (kontraktort) foglalkoztat es ugy tudom ez itthon egyaltalan nem ujkeletu dolog. Epp azon vagyok, h az eddigi alkalmazomtol valamint a jelenlegi megbizomtol (fontos tudni, h ezutobbi az elozo alkalmazom megbizoja is), amelyen igazolja elobbi, h nem kirugtak, hanem csak "kikert" a megbizom, utobbi pedig leirja az egesz sztoryt, a HR ceg meg igazolja a fizetesemet, meg egyebeket es hivatalosan jovahagyja a szabadsagomat.

a hugommal kapcsolatos megjegyzesed (vajon mennyit beszelgetunk)... mindenbizonnyal nagyon eltero az ertekrendunk... nagyon szeretem a hugomat, es az, h nem tudom allampolgar-e v nem, szamomra nem alapinformacio.

Előzmény: Springfield01 (551)