:)))))
Én nem orrolok meg, és a többieknek is jó információ ez, mert sok tenyésztő mondja a magáét, és nem biztos, hogy jó. Én átestem 15-20 éve ezeken a csapdákon, azóta óvatosan bánok a mesterséges készítményekkel és igenis a táp mellett eszik az almát-káposztát-répát és mindent amit meg akarnak enni:)) Viszont a táp kell, mert nem tudom kikeverni-összeállítani a mai kor legjobb eleségét idő, stb. hiányában. Tenyészetemben betegség évek óta nem fordult elő 1-1 mandulagyulladást leszámítva, és pihizős kutyalányaim mikor gondolják 8-10 gyönyörű gyerekkel ajándékoznak meg:))
Pl a szelénről ilyen mélységéig nem voltak információim, és rohantam megnézni a tápot. Le is állok vele, marad az E vitamin, már be is szereztem. Nagyon köszönöm, hogy felhívtad erre a figyelmemet.
ÉS IGEN!!! Nagyon szeretném látni a 2 éves tarka fiút!!! Imádom a bocikákat, nekem 1990-ben hasadt ki ez a szín a kennelemben, elsőként szinte itthon, kanadai, hibátlan rajzolattal:)) 5 csodaszép leány voltak, Blue Baroness, később Fortuna alapító vonala a Paradiso, a Theva ve Sons és a Vertigo, méltán világhírű olasz kenneleknek. Van törzskönyv ahol 4-5 Fekete Panda van, és mind hibátlan fekete-fehér színben. Keresem azóta is régi vonalam hibátlan színváltozatát, csak sajnos sokan nem figyelnek erre, és ez nehezíti a dolgom. Most találtam egy legényt külföldön, aki hibátlan színű, igazából csak a szögellései izgatnak, mert csak fotóról láttam és arról nem megítélhető.
No, nem tenyésztek itt nektek tovább, kérek mindenkit, aki tud ebben a színváltozatban fundikáról tudassa velem, és a meglevők képeivel színesítsétek a fórum oldalait:)) Gyönyörködjünk bennük:))