Illuzionista Creative Commons License 2008.02.13 0 0 826
volt egy kis Huxley-regényes élményem...
Gondoltam, hogy elmegyek "dolgozni". Plazmaadás... Ez úgy nézki, hogy leülsz egy székre megszúrnak és leszívják a véred, majd kiveszik azt ami nekik kell (a plazmát), aztán visszatöltik. Ez a művelet - ha jól megy minden, akkor 1 óráig tart és 20 eur-t kaptam volna érte. Kéthetente 3szor lehet megcsinálni (különben az egészség rovására megy).
Végülis nem voltam rá alkalmas, mert ez előzetes vizsgálatoknál kiestem :(

Nos a helyről. Az utcáról soha nem vennéd észre, Egy belvárosi lakóház van megcsinálva "kórháznak" - nagyon tipp-topp - és alatta egy Hofer van :)
Több ember megy egyszerre be egy tágas terembe (kb. 15-en). Amikor bemennek, akkor bekapcsolják a zenét (minenkinek ingyen cola vagy fanta jár), aztán a paciensek választanak olvasnivalót, majd helyet foglalnak. A terem gyönyörű tiszta és a székek leginkább nyugágyra hasonlítanak. Az egész teremnek olyan a feelingje, mintha Jamaican lenne egy luxus szálló medencéje körül. Kívülről úgy nézki, mintha a teremben lévő emberek napoznának és olvasgatnának teljesen békében a déli napsütésben.

pedig közben szívják a vérüket....

Én nagyon rosszul lettem a vérvételkor, így nem maradhattam "dolgozni". De végülis nem is baj, nekem kicsit abszurd volt.