dusan77 Creative Commons License 2008.02.12 0 0 173

Franky.

Te erősen nem vagy tiztába dolgokkal. 2006 őszén a politikával volt bajotok. Ezta  poltikát (sokszor) sajnos a rendőrnek meg kell védenie. Ez a munkája, ebből él, ebből tartja  a családját. Én ot voltam, de úgy láttam, hogy nem a rendőr kezdett dobálni, gyújtogatni, kocsit borongatni, hivatalos személyt verni, törni-zúzni. Ilyen kiélezett helyzetben bárhol a világon előfordulnak túlkapások, nálunk sokkal régebbi demokráciákban is. De a hozzád hasonló korlátoltak ezt ugy állítják be, hogy micsoda terror szervezet a rendőrség. Tudod mit? Akkor se kérjél rendőrt, ha bármikor bajba kerülsz. Hívd a nagyon okos gyújtogató csürhét, meg a idióta Gárdád, és majd ők segítenek neked. Mindjárt az jön ki belőle, hogy 2006 őszén a tünztetők voltak a fasza gyerekek, a rendőrök meg a huligánok. Ilyen szemellenzős kétszínű embereket, mint te el kéne különíteni, hogy ne szítsák a tüzet. Engem arra tanítottak a szüleim, hogyha baj van, akkor észérvekkel kell küzdeni, nem csürhe módjára. Ha neked, meg a hozzád hasonlóknak legközelebb nem fog tetszeni vmi, akkor már ölnöd is lehet??? Mert ha kárt okozni, gyújtogatni, garázdálkodni lehet, gondolom ezt is.

Ja, és a nevem ellenére magyar vok.

Szeretem az olyan hozzászólásokat, ahol rendőrellenes megnyílvánulások vannak. Mindjárt kiderül, hogy nincs ránk szükség. Akkor se kelljünk ezek szerint, ha baj van.