Dreadnought
2008.02.12
|
|
0 0
5844
|
Nem lesz egyszerű leváltani az Amtelt, egyrészt kényszerből (munkámhoz kell a net) aláírtam a 2 éves hűségnyilatkozatot, másfelől elvileg az építtető leszerződött a társasház nevében az Amtellel, hogy x évre (5-10 valamennyi, nem tudom pontosan), hogy csak ők használhatják a kábelcsatornákat addig, más szolgáltató nem. Így kicsit szívtam is a fogamat, mert a szerződésben az volt benne, hogy védőcsövezés lesz kiépítve, mondjuk lehetséges, hogy ki lehet vetetni az Amtel kábeleit, de a kizárólagos jogáról tutira csak kemény pénzért mondana le, aki aláríta velük a szerződést 2 évre az is szívhatna csak, ja és más nagyobb szolgáltató nem jönne be. pl.:: UPC csak akkor hajlandó foglalkozni velünk, ha a lakók 80%-a leszerződik vele és erről előre írásban is megegyezés születik, mert nem kis pénz bekábelezni az épületet és az Amtel által bitorolt csövezést a koncessziós idő végéig ugye nem használhatja más elvileg. :-(
Mi is eléggé ki voltunk akadva ezen, de kicsit veszett fejsze nyele az egész Amteles business. |
Előzmény: szab0lcs (5842)
|
|