doktor4
2008.02.12
|
|
0 0
385
|
Hello Pityy Palko ! Szerintem a Tiborpapa hozzászólása u.n. költőikép volt az enyém arra utalt hogy az túra nem lehet csak jó hisz mindanyian szeretjük a hajozást és a tiszát . Egyébként én már hozzá szoktam hogy nem értik a gondolataimat bár most nem bonyolultan fogalmaztam ,lehet ez volt a baj . Ugyan is én pont azt mondtam mint a Hakapeci , ugye nem sértődesz meg ezért . De talán elgondolkozhatnál azon is hogy milyen hatást vált ki a többi leendő résztvevőben ha egy tervezett túra folyamatosan változában van . Változtatni már ez esetben az utvonalon nem lehet de van még sok kérdés amit megsem beszéltünk . No azt beszéljük meg és ne mindig az alapokat bolygassuk. Más ! Beer-ci milyen ember ? Mindenki másként itéli meg a személyét de hidd el én sem régota ismerem még is jó embernek tartom . Ja még egy gondolat ! Mint Beer-ci emlitette egy Tiszai hajos egyesületet jegyeztetnekbe . szerinted mennyire fogják komolyan vennei az egyesületet ha nem teszi komolyan a dolgát , semenyire !!!Hogy mire gondolok csak arra hogy ledumálják a hivatalosan meghatározottól eltérö zsilipelést illetve annak elvi lehetőségét és a kérelmező más utvonalat tervez . A szervezés folyik és ezt is megkell szervezni meg a méreteinél fogva én már utaltam rá a gyülekezési törvénynek is megkell felelni sött eü ellátást is biztositani kell .DE HOVA HA A TÚRA HELYE SEM BIZTOS ? Szoval ez a gondolataim rövid összefglalása. üdv doktor4 |
Előzmény: pityy palko (383)
|
|