Adamwarlock Creative Commons License 2008.02.11 0 0 7803
Még az utolsó szó jogán válaszolok feanornak, mert ő kezdett személyeskedni és én ezt nem hagyom annyiban, de nem alacsonyodom le annyira, hogy egy vitában én is ezzel az eszközzel éljek.
Ha te azért szereted a Maident, mert együtt jók, így ahogy vannak, és külön nem, az szíved joga, csak akkor azt nem értem, hogy mit kezdtél magaddal akkor, amikor tagcserék voltak, akkor melyik felállást szereted te valójában? Vagy mindegy ki van benne, csak ott álljon az Iron Maiden logó? Azért jók együtt, mert külön-külön is nagyszerű zenészek egytől egyig! Még Janick is! Ha Bruce szólókarrierje nem tetszik, az is a te dolgod, ezt csak sajnálni tudom, mert nagyon jó.
Nézz már légyszíves vissza, hogy honnan indult az egész vita! Én mondtam, hogy Janick szólója rémes a Moonchildban, ezzel mindenki egyet értett. És erre följött a régi Janick-es téma. Te meg elkezdted magyarázni, hogy a maidenesek nem is olyan jó zenészek, legalábbis nincsenek a legjobbak között, az ő varázsuk abban van, hogy együtt vannak. Ezt nagyjából a gitárosokra még esetleg rámondható. Nem értek vele egyet, de megértem, hogy miért mondod. Nade Dickinsonra azt mondani, hogy nem a viág egyik legjobb énekese, ez nem csak ezen a topicon túlzás, hanem bárhol. Én nem sokat tudnék mondani, aki nála jobb lenne. Hangterjedelemben, vagy tökéletes kristálytiszta éneklésben talán van nála jobb, de nem csak ettől jó egy énekes. Dickinsonnak utánozhatatlan orgánuma, és stílusa van, amit nem sokan tudnak produkálni, ezért a világon teljesen egyedülálló énekes. Én azt erősnek tartom, ami a te véleményed, hogy ő csak a maidenben jó. Jó ő mindenütt, azért mert jó zenész. Én lezártnak tartom a veled való további vitatkozást, mert nem vezet sehova, és nincs kedvem több sértéshez sem részedről. Ennyi.

A három gitáros közül egyértelműen Adrian a legjobb az én véleményem szerint, az ő gitárjátékában több egyéniség van. Dave azonban szerintem a legtechnikásabb, és a leggyorsabb kezű. Janick is nagyon jó, neki is van stílusa, de élőben nem mindíg az igazi. De pl. a Rock in Rio-n a Sanctuary közben eszméletlen jó! Az nagyon bejön, ez mutatja, hogy nagy gitáros, csak néha olyan részeket is megváltoztat a szólókban, amit nem kéne. Ennyi vele a gond nem több.
Előzmény: feanorthegreat (7780)