Szerintem is kicsit kezd bántóba átmenni egy-két hozzászólás.
Nem is értem, hogy jutottatok el odáig, hogy a Maidenben nem a hangszereik császárai játszanak.
Hol igen? Akkor egy, azaz egy elismert zenekarból állna a paletta!?:)
Mindenki profi szinten tud zenélni a saját hangszerén és ez elég.
Nicko szerintem a Powerslave óta teljesen bevált, a Piece-en furcsa volt az új stílus, de nyilván akkor is frankó dobows volt.
Adrian zseniális dalszerző, egy jó arc, kiváló ritmusgitáros, de szóló tekintetében kicsit görcsös és lassú ( DE EZ RELATÍV ). Amit játszik, az viszont hibátlan!!!!
Dave szerintem jobb gitáros, mint Adrian, szólóban mindenképeen, de mit számít???
Janick valóban kicsit anarchista-kaotikus a koncerteken, de emberileg biztosan stimmelt közéjük+ Ő mutatta meg Dave-nek a színpad többi részét!:)
Addig Dave oda volt ragadva a bal oldalra!!!
Ráadásul Janick nagyszerű dalszerző.
Én is kicsit elszontyolodtam a Moonchild szólón, de ze nem fair!!
Otthon a CD+DVD-t kell kritikus szemmel hallgatni, egy élő bulin abban az adrelinnal teli hangulatban nem hinném, hogy bárki elkezdi csóválni a fejét.
Nekem a Maiden koncertekkel a legnagyobb bajom, hogy nem tudom valós időben feldolgozni a látottakat!
Prágában-Ostravában is többször előfordult, hogy a dal első versszakát még toltam ezerrel, aztán tátva maradt a szám a gyönyörtől, a zenétől, a látványtól, a fényektől, ahogy ott pengetnek előttem az én Isteneim :)... és mire újra magamhoz tértem, hogy tovább énekeljem a kompozíciót, már vége volt, csak a nyálam csorgott és jött a következő nóta... és így tovább.
Ez számít!!!! Nem az, hogy halál pontosan játszották-e az adott dalt.
Értem a kritikát a szólót illetően, hogy egy abszolút zsír szóló téma, amit elvártunk, nem úgy hangzott el, de ez maradjon a művészi szabadság kategória.
Nem gép senki, hadd játssza úgy a szólót, ahogy akkor szeretné.
CD-n, DVD-n még nekem soha nem volt panaszom arra, hogy nem összeszedett a társaság.
A koncert más, Juhász Előd örökzöldjét idézve: ez az élő zene varázsa!:)
Vagy én vagyok igénytelen:)
Ma láttam a youtube-on a Marinert totálból: ÚRISTEN!!!! :) Hát az akkora hangulat, a zene, a fények.... lenyűgőző!!!