messengerina Creative Commons License 2008.02.11 0 0 17565

Öhhhmm... Fogalmam sincs mennyibe fog ez nekem fájni... Ehhe... Éljen a felkészült menyasszony! :)

Nagyon jó és kedves fodrász, nem jön házhoz (sajnos), de reggel bemegyünk az üzletbe, nincs messze tőlünk, úgyis meg kell csinálni a hajam. S ha már ott vagyunk akkor a smink is egyúttal felmászik az arcunkra. :) Amúgy én is kerestem sminkest, pont panaszkodtam a fodrásznál, hogy na az még nincs meg, és akkor ajánlotta ő magát. Árban is jó, mint fodrász, ügyes is. Próbasminket szeretnék majd kérni, azt legközelebb beszélem meg vele, hogy próbáljunk vmikor vmit. Szerencsére még van időm. :-)

Nézegettem a magukat ajánló mesterkozmetikusokat, sminkeseket, olyan 20-25.000,- Ft és pluszkötségben találtam, házhoz jövéssel együtt (+ pénz a smink az egyéb női hozzátartozóknak, + igény szerint a vőlegénynek). Lehet, hogy profibb cuccal dolgoznak, de szerintem egy normálisan elkészített sminknek ki kell tartania éjfélig... :) Majd megbeszélem, hogy rúzst és szemhéjpúdert vegyen nekem a hölgy és azzal csinálja meg, így tudok igazítani, ha már nagyon megrogyna. Igaz, diszkrétet szeretnék, szóval szerintem így nem lesz gáz. :)

Előzmény: tunde21 (17564)