Öregem, ne küldjön már el senki engem New Kids koncertre, mert azt mondom hogy Adrian jobban szólózik mint Janick! Van egy ilyen maszatolós, elnagyolt stílusa élőben, ezt szerintem kár vitatni. Ez kint a helyszínen kevésbé feltűnő, ezért nem mondok le az élményről hogy élőben lássam őket. DVDn, a fotelban punnyadva azért jobban kitűnnek a részletek.
Jan mindig is egy vitatott tag marad, van aki szerint fölösleges. Mi azért ilyet nem mondtunk, kiváló dalokat ír, jó arc, és azért nem minden szólót nagyol el ennyire. Ahhoz viszont elég gyakran, hogy minden turné idején megnyíljon néhány Janick-topic a világ összes Maiden fórumán, ez van.
Azért stúdióban is van különbség a technikájuk között. Bocs, de attól még Maiden-fan vagyok, hogy a középső szóló tetszik a legjobban:
szóló gitársávok, Paschendale (+ egy kis ének :)Attól hogy rajongók vagyunk, nem kell mindent kritika nélkül isteníteni, amit produkálnak.
Pl. ha bevennék az bandába Máriót a harmonikást és progresszív lakoldalmas - hard sramli vonalon nyomulnának tovább, valószínűleg lemondanék róluk.