Adrianről én írtam a lusta kifejezést, de csak egy kérdő mondatban, hogy miért játszotta az ő szólói többségét Janick a Rock in Rio-n, és feltettem a kérdést, hogy lusta volt-e, amit persze nem gondoltam komolyan, de ez szerintem lejött a mondatból, úgy néz ki nem voltam világos.
,,Janick gitártudását fikáztátok. Erről beszéltem én. Janick Gers 18 éve a Maiden gitárosa. A nevéhez fűződik nem is egy hatalmas nóta, valamint több száz koncerten játszott."
Sokaknak nem tetszik Janick gitárjátéka világszerte. A maidennek egy elég vitatott figurája volt, és marad. Szerintem kitűnő zeneíró, ezt itt senki sem vitatta. A gitártudását sem fikáztuk. Azt mondtauk, hogy az a gond vele, hogy általában a szólói nem illeszkednek a számokba. Vannak olyan szólók, vagy legalábbis olyan részek a szólókban, amiket nem illik, nem javallott megváltoztatni, nem jó ha ezeket( a részeket) imprókkal pótolják. Az a gond, hogy Janick gyakran ezt teszi és ezzel van bajunk, és erre ez a moonchild videó kitűnő példa.
,,Vagy azt gondolod Harrisről, hogy ostoba és nem veszi észre hogy egy kutyaütő játszik a színpad bal oldalán?" Én nem vágnám ki egy barátomat ezért. Szerintem biztosan volt ez náluk is téma. És valószínűleg a banda, a management belegyezése is kell, hogy kivágják.
Egy zenészt lehet tisztelni, rajongani a zenéjért, de én akkármekkora rajongó vagyok nem tartom jobb, vagy több embernek magamnál egyiket sem(és ezt minden egoizmus nélkül mondom). Ők zsenik, művészek, a munkájukhoz tartozik, hogy rajonganak értük, mert alkotnak. De ez nem árul el semmit az emberről, ,,csak" annyit hogy képes alkotni, olyat, amit más nem. Ez óriási dolog, de attól még ugyanolyan ember, akinek vannak barátai van családja, vannak problémái, gyengeségei. Vele is ugyanúgy le lehet ülni beszélni, és ha beszélne veled, vagy velem vagy bárkivel, ő is találna benned olyat, amitől ő dobja el az agyát, és tisztel érte. Szerencséjük volt, hogy ahhoz van tehetségük, amiért milliók rajonganak. Nézz meg egy klasszikuszene-szerzőt. Sokkal többet ért a zenéhez a műfajbol eredően, mint egy rockzenész, és mégsem őrülnek meg érte, pedig egy olyan művészet, amit tényleg csak a kivételes tehetségek képesek művelni(és nem akarok ezzel vitát, hogy jobb-e a klasszikus zene, mint a rockzene).