feanorthegreat Creative Commons License 2008.02.10 0 0 7766

"Janicken kívűl senkire nem vetettünk egy követ sem."

Adrian-ről valaki leírta, hogy lusta, Nicko-ről meg írta valaki hogy nem rockdobos.

"Szerintem bármilyen rajongó elvárhatja a kedvencétől, hogy jó minőségben játszon, tudnillik nekik ez a munkájuk...végezzék jól. "

Ez így is van, egyetértünk. Viszont itt nem csak erről a bizonyos Moonchild-os szólóról volt szó, hanem alapvetően Janick gitártudását fikáztátok. Erről beszéltem én. Janick Gers 18 éve a Maiden gitárosa. A nevéhez fűződik nem is egy hatalmas nóta, valamint több száz koncerten játszott. Ez jelent valamit nem? Vagy azt gondolod Harrisről, hogy ostoba és nem veszi észre hogy egy kutyaütő játszik a színpad bal oldalán?

A rockzenészt meg igenis lehet isteníteni. Őket hallgatod otthon, a kocsiban, róluk olvasol az újságban és a neten, valamint este 10-kor ahelyett, hogy kufircolnál az asszonnyal egy elcseszett fórumba irogatsz szintén róluk :-). Az, hogy Te jó vagy a szakmádban az senkit nem érdekel max. a családod. A zenész a más. Ettől nagy tömegek jól érzik magukat, boldogak lesznek tőle. Remélem érted.

Előzmény: Adamwarlock (7764)