Adamwarlock Creative Commons License 2008.02.10 0 0 7764
,,Először leírta valaki, hogy a Nicko nem rockdobos, utána elkezdtétek basztatni a gitárosokat."

Janicken kívűl senkire nem vetettünk egy követ sem. Ha hallottad azt a Moonchild szólót, akkor nem írtad volna le az előző hozzászólásomat, nézd meg légyszíves a youtube-on(ha van minőségérzéked-szerintem van, mert maident hallgatsz-akkor rájösssz, hogy miről beszélünk). Arra egyszerűen maiden ide vagy oda, nem lehet azt mondani, hogy jó. És az, hogy valaki azt mondja, hogy nem nehéz lejátszani egy számot, még nem jelenti, hogy szidja a gitárost vagy a zeneírót. Itt van pl. a Smoke on the water(hamár Blackmore-ról volt szó), annál nem sok egyszerűbb riff rendszer van, és a szólója sem a legbonyolultabb a világon, és nézd meg a világ talán legismertebb rockszáma. Mindannyian imádjuk a maident(ezt szerintem mindenki nevében kijelenthetem), és szeretnénk, hogy a koncert tökéletes lenne, és képzeld idegesítő, hogy az egyik gitáros elég béna módon belerondít egy szólóban, ami az egész számot tönkrevágja. Szerintem bármilyen rajongó elvárhatja a kedvencétől, hogy jó minőségben játszon, tudnillik nekik ez a munkájuk...végezzék jól.

,,Szeretitek Ti egyáltalán ezt az együttest? Az IRON MAIDEN? HEEEEE??? Minek mentek ki a koncertre? Ja kitalálom: hogy utána legyen mit fikázni. Menjetek inkább bad boys blue vagy new kids on bolock bulira. Ott majd biztos tökéletes lesz a gitárszóló (feltéve hogy van benne gitár?)."

Ha a maiden följön a színpadra kannázni, és tök hamisan játszik, akkor tőlem lehetnek az Iron Maiden, akkor is megdobálom és kifütyülöm őket, míg te ott fogsz csápolni a szarnak, mert ŐK AZ IRON MAIDEN ÚRISTEN. Éppen azért a kedvenc zenekarom, mert sohasem bújtak a nevük mögé, és mindíg minőséget produkáltak élőben, amihez nem illik Janick elcseszett szólója.

,,A Nicko-nak a cipőjét nem pucolhatnátok, a Janick-nek a gatyáját nem moshatnátok ki!!! "

Ettől a dumától falra mászom. Igen mindketten tehetséges zenészek, örömet okoznak a világnak. De ők is emberek. Nem hiszem, hogy ők így gondolkodnak magukról, hogy ők jobbak nálam vagy nálad. Abban, amit én csinálok jól abban ő nem pucolhatná az én cipőmet, csak azért mert az övéhez nagy tömegek imádata járul, még nem lesz isten tőle.
Előzmény: feanorthegreat (7762)