Farthinggale Creative Commons License 2008.02.09 0 0 17553
Én is úgy tudom, hogy abszolút papfüggő, hogy mi kell a házasságkötéshez. Van, ahol mindent megkövetelnek, máshol még a keresztséget sem. Én nem értek egyet azzal, hogy oylan szigorúan elvárjanak mindent, vagy akár a keresztséget, mert különben (elvileg) hogyan akarják majd gyűjteni a híveket?? Ha a pár közül csak az egyik van megkeresztelve, a másik nincs, és ezért nem adják őket össze, akkor ha elmennek más valláshoz, majd ott összeadják őket...
Nálunk igazából csak a keresztség volt fontos, de még abban se vagyok biztos, hogy ha valakinek nincs, azt nem adja össze a pap. Mondjuk mi szerencsések vagyunk, egy nagyon jó fel fiatal papunk van. Fogunk is járni jegyesoktatásra nemsoká

Mi ma megyünk Pestre, megvesszük a páromnak az öltönyt, a Lorenzo Uomo-nál. remélem, sikerül találni megfelelőt.
Én már úgy félek...izgulok. :-) Vészesen közeledik az esküvő, izgulok, hogy minden jól menjen, és legyünk túl rajta. És ez a folytonos pénzkiadás... gondoltam, hogy az esküvő nem két fillér lesz, de most szabályosan olyan, mintha lyukas lenne a kezünk.
Előzmény: erika-t (17551)