RedRiot Creative Commons License 2008.02.08 0 0 7739
Shirley-vel nincs semmi baj. A Matter Of Life hangzása szerintem kifogástalan. Kellemesen szól. Szerintem jobban szól mint az uccsó Dickinson lemez, az kicsit steril lett az én ízlésemnek.

A Dance Of Death lehetett volna jobb, valóban kicsit kásás, de ha jól emléxem az akkori interjúkra ez Steve hibája nem Shirley-é.

Shirley adott Harrisnek egy CD-t, hogy hallgassa meg, kb. itt tart most a melóval, és még ezt meg ezt szeretné csinálni majd. Steve még hazafelé a kocsiban belehallgatott, és hívta Kevint hogy ne csináljon semmit, szerinte ez így jó ahogy van, a lemez kész, így fog megjelenni!

Nem Kevin tehet arról hogy nem hagyták rendesen befejezni a munkáját.

Sajnos Steve-nek van egy két mániája: az egyik a "sikerült elérnünk egy nyers, élő hangzást" kezdetű dolog. A másik pedig amikor elhiszi magáról hogy tud videót vágni, és emiatt kap epilepsziás rohamot minden második ember, aki megnézi a Death On The Roadot.

Martin Birch valóban isten, de van már biztos elmúlt 60 éves, lehet hogy már nem a régi az egészsége. Ha ő úgy érezte hogy ideje visszavonulni, biztos okkal tette.

Egyébként én vagyok az egyetlen, aki szerint a Number jobban szól mint a Piece és a Power? A Number vhogy szebb, teltebb hangzású. OK, a másik feljebb tekerték a torzítót, meg keményebb riffeket írtak, de maga a hangzás kicsit soványabb lett, különösen a dobhangzás vesztett a dinamikájából. Csak én hallom így?
Előzmény: Ripper (7727)