kati79 Creative Commons License 2008.02.08 0 0 156

Szia Krisszy!

Nekünk a Sab Simplex vált be, kétszer kap egy nap, dálután és este.

Azon kívül hasmasszírozás, a köldöke fölül indulva, a bal oldalon, lefelé irányuló mozdulatokkal + körbe-körbe az óramutató járásával megyező irányban. Érzezni, ahogy a kemény hasa puhul tőle. Azután a két lábát megfogni és a térdét a hasa felé nyomni. Ezek után (kb. 5 perc) megtörlöm a hátsóját popsitörlővel és már jön is az anyag. Kétszer a lázmérővel csalogattam ki, de ennek nem vagyok a híve. Nekem két hónapos a lányom. A legfőbb 'gond' az hogy 9-10 órát alszik éjféltől, azután úgy ki van éhezve, hogy nem tudom büfiztetni, mert sikít, ha elveszem a cicit. Ma nem is volt elég egy cici, annyit kajált, pedig reggelre van benne rendesen. Az édesköménytől pedig csak pukizott, de nem láttam, hogy megkönnyebbülne tőle. Van, akinek a fürdő, a meleg víz is segít. Kapható a gyógyszertárban kikevert gyógyszer is rá, ha nem akarsz drasztikus lenni, akkor a Grippe Watert javaslom, mert az csak termeszétes anyagokat tartalmaz, vagy van az Infacol nevű szer és az Espumisan. A tesóm esküszik ai infacolra, de nekünk nem használt.