Hello Mindenkinek!
Proveás hölgy telefonon felhivott 2007 nyarán, hogy egy 1080 Ft-os alsót küldene, de csak zöld van és nincs boxer és nagyon jó minőségű. Mondom magamban kedves a hangja, biztos kezdő a cég: legyen. A telefonszámomról, ami titkos vodafone rákérdeztem, honnan szerezte azt válaszolta valami kérdőives cégtől. Furcsa volt. Na mindegy ócska zöld gatya megjött 1080 Ft befizetésével egyidőben gondoltam rá, hogy legalább a telefonos kedves hangú kiscsajnak volt fizetése abban a hónapban. Soha többet nem kell több ilyen gagyi gatya, na meglepetésként egyszer csak október 10. körül jött még egy csomag benne 2 gatya 4280 Ft-ért, hát kell a f.....nak a gagyi gatya és főleg ennyiért.
Felháborodva felhivtam őket, egy hölgy közölte, ha nem kell nem baj, küldjem vissza nekik ha nincs felbontva a csomagon szereplő cimre mindegy hogy ajánlottan vagy sima levélként. Egyben akkor a további küldeményeket lemondom telefonon? kérdésre igennel feleltem. Irány a posta ajánlva horror összeg sima levélként valami 300 Ft körüli összeg volt.
Azóta a 3 figyelmeztetésnél tartok 4280+1200 kezelési költség= 5480 Ft a mai nappal. Ismét telefon jelzem, hogy elküldtem még mindig nem érkezett meg? Jó utánanézek a válasz és levélben értesitjük.
Jó és tanulságos ez a fórum öröm volt végigolvasni.
A vége az lesz, hogy a gagyi bugyit telepakolom kutyaszarral és visszaküldöm nekik azt is ba....k meg:(