Jövök ide panaszkodni.
Voltam allergológusál. Ki volt bukva több dologra is. Először is, hogy miért írtak fel nekem allergia ellen gyógyszert, ha egyszer tudják, hogy tesztre megyek, de ez a kisebbik probléma. Nagyobbik, hogy tavaly előtt ilyenkor is hasonló problémákkal kűzdöttem, valahogy tél derekán állandóan lerohadok, de akkor nem múlt az istennek sem. Májusra már volt, hogy felriadtam éjjelente, hogy fuldoklok. Na akkor kikérdezett, és konstatálta, hogy ez bizony asztma. Ez nekem már akkor sem tetszett, hogy különféle vizsgálatok nélkül kitalálták nekem ezt a nyavaját, de végül is mégsem én vagyok az orvos, aki naponta találkozik 10000 ilyesmivel. Szóval ez az új doktornéni kiakadt, hogy miért nem csináltak nekem valami tüdő + légzésvizsgálatot, és felírtak jó erős gyógyszereket. szerencsére nem kellett sokáig, nyáron rendbe jöttem, és utána nem volt baj. Amúgy is rühellem a gyógyszereket, szóval örültem, hogy nem kell szedjem.
Na a mai történet a következő volt. Ha allergia vizsgálatot nem is csináltunk, azért ezeket megbeszéltük, és bekukkantott az orromba. Első körben elájult, és közölte, hogy nem csodálja, hogy nem kapok levegőt, és hogy miért miért van arcüreg gyulladásom. Második körben közölte, hogy van egy jólfejlett orrsövény ferdülésem, azt mondjuk eddig is tudtam, az pont van szarva. A lényeg, hogy közölte, polip van az orromban. Na már nem is tudom mi hiányzott. Megnyugtatásúl közölte, hogy ilyen minden allergiásnak van. Nem nyugodtam meg. Csak úgy tettem, mintha.
Felírt 2 gyógyszert, egy tablettát, és egy orrsprayt, két hónap múlva vissza kell mennem, ha ezek nem javítottak a helyzetemen, illetve nem múlt(ak) el a polip(ok?), akkor CT meg ilyesmi.
Öröm az ürömben, hogy végre valaki, aki normálisan foglalkozik velem, ennek ellenére nem vagyok feldobva ezektől a hírektől.
Holnap vissza kell menjek a háziorvoshoz ezzel a történettel, kíváncsi vagyok, mit fog szólni, és hogy mi lesz ezzel a betegállománnyal.