Trooperoby Creative Commons License 2008.02.06 0 0 7669

Én meg sem mertem említeni, hogy a két Eddie-fáraó a színpad két oldaláról ( akik Steve házi pub-ocskájában vannak, talán Európának kölcsönadja őket újra:)))  ) nekem nagyon hiányzik + Anubisz seregének 2 tagja :)) és valóban a Maiden dal alatt mindig előtört valamilyen formában Eddie, most nem láttam.

Ez nem kritika, nyilván ebben a fórumban alap az orgazmus a koncert létrejötte miatt!!!!!

Csupán én mindig egy kicsit tovább nyújtózom, mint a takaróm ér :)))

Ezek csak észrevételek.

De pl. a Mariner állat, felállt..... a szőr a hátamon!!! :)

A reflektorokat leeresztik, ahogy kell, mint anno, füst, szép fények a dal felénél, aztán petárdák.... "ocseny" fasza!!!!!

Az új DVD-n nagyon üt a hangzás, főleg az 5.1, a képe is sokkal szebb ( vannak színek:))) ), mint a VHS-emen! Állat egy fénytechnikájuk volt már akkor is, hátmég 88-ban....

Viszont "felnőtt" fejjel nagyon feltűnő egyik-másik dal alapján, hogy a rögzített képanyag ( VHS-DVD ) és a hanganyag ( anno kazi, cd ) nem ugyanazon este kerültek rögzítésre!

Annyira megszoktam a cd-anyagot, hogy most megakadtam, amikor egy-egy Bruce konferálás nem a megszokott megfogalmazás, vagy a gitárszólók nem ugyanazok teljesen.

Na nem mintha ez számítana:)))

Előzmény: RedRiot (7666)