Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.02.06 0 0 1751

Ótejóég, hogy ez mekkora zseniális epizód volt!!! VÉGRE! Ezt várom már az évad kezdete óta, ebben az évadban most először éreztem azt, hogy igen, ez az én kedvenc sorozatom. Köszönöm az íróknak nagyon! Imádtam az Uglyt, mert az különleges volt, de nálam ez az epizód msot magasan veri az évad összes többi részét.

Azt se tudom, hol kezdjem. De, HOUSE/WILSON. :) Annyira imádom őket!!! Amikor azt hiszem, hogy az ő kapcsolatuk már elérte a létező összes magasságot és mélységet, és nálam már a legjobb férfibarátság, amit valaha TV-ben láttam, és nem tudnak már ennél érdekesebbek lenni, akkor itt ez a rész, és bebizonyítja, hogy DE tudnak. Zseniális volt mindkettő, és képzelem, mekkora extázis volt ez a House/Wilson shippereknek, én még nem is vagyok az, csak a barátságukat imádom, de egyszerűen zabáltam az összes jelenetüket. Eleve ez a szitu nekem nagyon bejött, mert egyrészt realisztikus volt, másrészt House karakteréhez különösen izgalmas volt. Megmondom őszintén ez az érzés nekem nagyon is ismerős volt House részéről, teljesen megértem, hogy miért nem tudott örülni Wilsonnak (az ember egy önző állatfaj, ez van), Cuddy "diagnózisa" telibe talált, de az, hogy a végére eljutott oda, hogy elfogadta, az hatalmas. Nem örül neki továbbra sem, és nem is fog, de elfogadja, mert fontos neki Wilson, és ez fontosabb. Az utolsó 2 jelenet tökéletes volt.

A másik ami nagyon tetszett a "senki sem változik" gondolat, ugyanis ez kurvára így van. Teljesen igaza van ebben Háznak, az emberek akarhatnak, próbálhatnak változni, de alapvetően az, aki vagy, azon nem tudsz változtatni. Igazán lényeges dolgokban nem. És Cuddynak is igaza volt, hogy House-nak ez az igány a változásra dolog azért elképzelhetetlen, mert ahhoz, hogy változni akarj, kell valaki, aki miatt változni akarsz, és ez azt feltételezi, hogy legyen valaki, aki fontosabb neked saját magadnál. És az a pilalant, amikor mondta, OMG....az a rohadt csipogó!!! Grr! Amilyen csalódott arcot vágtak, hát én is hasonlót, annyira frusztráló volt, mert volt egy PILLANAT, amikor már majdnem...és pont akkor csipog...tippikus. Na de most már nagyon egymásnak kell esniük, annyira benne van a levegőben. :)

És CTB. (Bé, nem haragszom emg, ha ezt a bekezdést átugrod. Sőt Bubu is, lehet, hogy senki nem fogja elolvasni, de nem baj :)) Szenzációs volt. Annyira bírom, hogy totál lepattan róla House összes manipulációja, kurvára nincs rá hatással Ház, és nekem már nagyon hiányzott egy ilyen női karakter a sorozatba. Ház akárhogy próbálta megfélemlíteni, szívatni, megvesztegetni, eltántorítani, egyszerűen SEMMI nem hatott, és igenis tévedett abban, hogy CTB-nek valami hátsó szándéka van Jimmyvel. Az a mondat, hogy vele a szerelmet és a tiszteletet is megtalálta, WOW. Nem is tudott erre mit lépni Ház. Lehet, hogy CTB szinte oylan, mint ő nőben, de ebben a tekintetben sokkal előrébb van, mint House, és ettől szerintem Ház is elkezdte őt valamennyire tisztelni. Bravó CTB!

Az éttermes jelenet szenzációs volt! Ahogy Ház azt mondta Jimmynek, hogy tulajdonképpen vele jár... :-DDD És össze voltak öltöztetve! Totál úgy néztek ki, mintha ők randiznának, LOL. Mindkettő kezében koktélospohár, cívódnak, mint egy házaspár, stv. ;) Na meg utána, ahogy Jimmy előadta, hogy igazad volt, tulajdonképpen veled kéne jéárnom, na az mekkora volt! :-D Annyira imádom őket.

És Jimmyé az év mondata is nálam: "excellent disguise House." MegaLOL! :-DDD Jimmy nagyon nagy formában volt most.

13 meg leszbi!! :-DDD Ez mekkora poén! Annyira éreztem! Igazából nagyon tetszett az a beszélgetés Foreman-nel, és most először érdekessé tudták tenni a csajt számomra is, ráadásul Foremant is, szép telejsítmény. (olyan, hogy biszex hosszú távon úgy sincs)

Egyébként most a POTW storyline is nagyon tetszett. Kerek egész volt, és végig érdekes, a Mira Sorvino-s is jó volt, ezen a téren most beerősítettek.

Na és a hab a tortán: CHASE!!!! Végre! Ráadásul értelmes jelenetekben, nem alibi storyline-nal, mint múltkor Cameron, és ahogy House HÁROMSZOR mondta neki, hogy we need you, gyakolratilag a rajongók nevében bezsélt. De szerettem volna, ha végig benne van a  diagnózisban. "And by God I mean you" :-DDDD Chase I love you! Amúgy most meg azt álmodtam, hogy Chase-zel smároltam (szuperjó álom volt), azt hiszem, nagyon hiámnyzott már a szöszi... :-D

Szóval ez a rész most nekem bebizonyította, miért imádom én annyira ezt a sorozatot, ha a sztrájk után ezen a vonalon mennek tovább, abszolút semmi baj nem lesz. Imádtam minden egyes percet.