Szia! Nem tudom miért 1984 ugrott be.Igaz ez elég sürű év volt. Leszereltem a seregből,megnősűltem,elköltöztem a szülő városomból falura,megszületett a fiam.
Ekkor még még azt sem tudtam,hogy létezik ilyen hm. mint a tai chi.
Talán kicsit eröltetett dolog párhuzamot húzni a hm. és a számitástecnika között de a 70-es évek végefelé amikor én először szerettem volna hm-et tanulni valami hasonló lila köd vette körűl,mint 90-es évek elején a számitástechnikát.A comodorokról kezdtünk átállni a pc-re és ez nem volt egyszerű dolog.Akik értettek hozzá számunkra teljesen érthetettlen nyelven beszéltek.Mikor hazavittük az első 286-os pc-t
és másnap lefagyott csak lestünk,hogy hogy akkor most hogyan tovább.Megnyomtuk a reset gombot és lestük,hogy mi történik.Hát az lett,hogy szépen elszált a rendszer és többet nem volt hajlandó elindulni.Rám hozták a frászt,hogy ehhez bizony rendszer lemez kell aminek az ára úgy 5000ft volt.Persze a munkám révén elég sok embert ismerek és volt közöttük olyan informatikus aki átsegített a kezdeti nezézségeken és ha bekerítettem magam mindig tudott segíteni.
Szóval valami hasonlót éreztem akkor is amikor hm-et szerettem volna tanulni. Akkor kezdték vetíteni a mozikban a karate filmeket és mindenki ilyen legyőzhetettlen harcos szeretett volna lenni.Akkor leginkább a karate különböző ágai voltak ismertek meg talán a kung fu.Nagyon nehéz volt bekerülni egy ilyen helyre.Akik bentvoltak igen csak a főld felett jártak.Igen, voltak olyanok is akik szivesen meséltek az igazi értékekről.
Ennyit a számítástecnikáról.Bocs kicsit sokat beszéltem. Szia Öcsike61 Ja nyolc brokád tekercsről maj máskor.