mumtaz Creative Commons License 2008.02.05 0 0 1169
Köcce a képeket. Na az enyémben jól el vannak hajlítgatva, mert avékonyabbik csövön lévő szelep totál beleér a vastag csőbe. Egyébként megtaláltam azt is, hogy hol szivárog el a gáz a klímából. Ahol a két cső a szelep után a hűtőnél lekanyarodik, ott van egy függesztés szerű izé. Abban nekem a vékony cső úgy tud mozogni, hogy az alsó része meg sem moccan. Feltételezem, hogy el van törve. De ha az a függesztés direkt ilyen nyeklős, akkor is lejjebb a cső beleért a kasztniba és látszik, hogy kikoptatta a csövet. Asszem itt ereszti el a gázt.

Köszönöm, nekem is tetszik a kocsim, bár van mit gyógyítani rajta. A két beszakadt tőcsavar a kipufogósornál még mindíg benne van és a sorleömlőt azon a felén semmi sem szorítja a tömítéssel a hengerfejhez. Olyan traktor hangja van, mint egy zetor. Szétszedni még túl hideg van, hogy órákig ott baszakodjak vele a parkolóban. Garage meg nincs.

Egyébként a faberakás nekem sem tetszik, de nem emiatt nem jutott eszembe másik 'B'cit keresni a kínáltban. Majd kiherélem onnan. Lefestem, vagy beborítom alufóliával. ;)

Előzmény: Shomee E34 (1158)