tarkonyos
2008.02.05
|
|
0 0
235
|
Az antiliberalimus kártékony. Teljesen egyetértek veled. Amit valami mélységes mély ostobaságból, vagy valamiféle amorális szögletből írtál az ellenzéki pártról, nos azzal nem értek egyet. Annak ellenére, hogy nem vagyok fidesz-fan fontosnak tartanám, hogy végre még itt a főrumon is be kell fejezni az ilyen eszement baromságokat. (mindkét oldalról, csak most éppen téged olvastalak). Apropo, vissza az antiliberalizmushoz. Nem szeretnélek megbántani, de legalább is kétségbe kell vonnom az SzDSz liberalizmusát. Attól, hogy azt hírdetem magamról, hogy 190 cm. magas vagyok- maradok 178! A liberalizmus nem lehet média-liberalizmus. A gyakorlat dönti el, hogy ki liberális. Tudom, joggal veted fel, hogy a magyar politikai paletta a ócska álarcos bál,- senki sem az aminek, vagy akinek mondja magát. Ugye nem állítod azt, hogy a szocik szociáldemokrata gyakorlatot követnek.? Ugye nem vitatod, hogy a Fidesz már nem a fiatalok pártja? Ugye tudod, hogy a Munkáspártban csak kitűzöként van egy- két régi szaki? És így tovább.
Tehát egyetértünk abban, hogy a liberális gondolkodást és gyakorlatot erősíteni kell. Ennek a legkézenfekvőbb megoldása egy liberális párt megalakulása lenne, a mára csak szólamként liberális és minden hitelét elvesztett SzDSz helyett.
tárkonyos |
Előzmény: Libera nos, Domine! (233)
|
|