Zka Creative Commons License 2008.02.05 0 0 18222
Nagyon beteg ez a Morogrim. Itt kellett először beállítani a healereket spamhealre, egyszerűen reaktív heal mellett meghalok az első esetben amikor a nem dodgeolok párat egymás után.
Teljesen beteg avoidance gear volt rajtam, scorpid sting ment a bosson kb végig, így lett 72.6% total avoidancem a végére egy durván 4 perces próbán. 2db crusht kaptam, azt is azért mert bemásztak rám earthshield healaggro miatt a murlocok és meghamizták a shieldblock tölteteket. Vmi 1000 hpn nyomtam egy dodge trinketet és izzadtam :) De valahogy túléltem.

A probléma mostmár csak annyi, hogy az addok és az earthquake egyszerűen megeszik a raidet, nincs elég healer, asszem 6 healer volt a csúcs amivel próbáltuk, 8 kéne szerintem. Lett volna 7 healer de persze az első pull előtt dc...

A másik az, hogy hiába van palatank az addokra, kiállítjuk messze grave hatótávon kívül. Ami az ő gondját megoldja, de a healereink meg healaggrot kapnak mielőtt a palatankhoz érnének az addok. Most akkor álljon mindenki a bossra és ott aoezzünk meg healeljünk és oldjuk meg ha az addtank graveba kerül? (offtank challenging shout/roar, de lehet holy priest is furyban healelve) Komolyan én erre a megoldásra hajlok. Ha az addok nem eszik meg a healereket akkor ez egy szimpla DPS zerg lesz.