mizchris Creative Commons License 2008.02.05 0 0 1743

Mindenben egyetértek, végigröhögtem az egészet, szellemes poénok, csupa pörgés, csak a vége nem kellett volna. Az a nő kész rémregény. Nem hiszem el. Valami jó nőt Jimmynek, ismétlem, JÓNŐŐŐŐT!

De miylen jó volt már, ahogy House próbálta kitalálni, hogy akkor most ki is lehet a nagy ő, és sorolta, hogy hány közös nőismerősük van:

- We're down to Cuddy, your ex-wives...

- Your Mama. :DDDDDDDDDD

Meg egyebek, még Foreman is visszatért kicsit, mikor arra reflektált, hogy te jó ég, ha így kezeli a nőt és kedveli, akkor őt meg már évek óta titokban imádja :))

Jó volt nagyon, Mira Sorvino is szuper volt mint mindig, House-nak jól is állna egy ilyen nő. De ott van a jóképű Sean...viszont legalább ő is biceg :))

Ha CTB marad Jimmyvel, én tuti taccsolok. Csináljon Cuddy-nak gyereket, csodás pár lennének és a gyermekeik meg kifejezetten szépek és okosak lennének sztem:)) És szerintem ezzel még House-t is felhúzhatná kicsit. Viszont ha CTB marad, azt hiszem, Jimmy kénytelen lesz választani valamelyik erős egyéniség közül, na az lesz még csak a csodás harc! :) Végülis ez azt jelenti, hogy Jim mindig House-al akart járni, de mivel az pasi, Jim meg hetero, esélyük sem volt. Most megtalálta nőben, kíváncsi leszek, House mennyire lesz féltékeny :DDD

Előzmény: Princesse Snape (1739)