szimizso1
2008.02.04
|
|
0 0
6610
|
Trambibácsi!
Nagyon szép az apácarácsos lezlid! Nem is értem, hogy miért ragaszkodnak sokan ezekhez a spéci nyílásokhoz, amikor jó magas hangokat szeretnének kicsalni a hammondjuból. Néha örülök, hogy igazolódnak az állításaim ezekkel a hanglyukakkal kapcsolatban. De a legközelebbi lezlim, nekem is teljesen új alapokra fog épülni.
Én maradok a jól bevált BEAG 40cm-es mélynyomónál, de a középmagas sugárzó, az egy széles sávú hangszóró lesz, és a keresztezési freki 200Hz környékén lesz majd. Ehhez a hangszóróhoz építem majd fából a tölcsért is, ami egy kígyóra fog emlékezteni inkább. A dobrotor is másképp fog kinézni.... magasabb lesz.
Az erősítője meg egy szintén BEAG 80W-os végfok lesz. Persze nem hiszem, hogy ki lesz használva. Itthon már az 5W is sok! A multkor Tehtube mester örvendeztetett meg minket a játékával, és fél hangerőn az egész házat is:-) Így marad az erő taratlék. Reményeim szerint holnap állok neki a furnérozásnak, mert ma az esztergált oszopokkal bíbelődtem, és teljesen síkba csiszoltam a dobozt. Ha lesznek látható fejlemények, közzéteszem.
Üdv. Miklós |
Előzmény: trambi (6604)
|
|